Dagens trippel: We're back! Och vi tror fortfarande inte på United.

Dagens trippel
Premier League har redan kickat igång, och nu är det dags för Serie A att följa efter. Superettan har förstås kört på rätt länge, men det är kanske inte något J-Södra gärna vill kännas vid.

Levande spel

2022-08-13 15:00
Brentford @ 3.80
Brentford
Manchester United FC
Halmstad @ 1.63
Jönköpings Södra IF
Halmstad
Milan @ 1.44
AC Milan
Udinese Calcio


Vi hade ett riktigt stim inför sommaruppehållet med tripplarna, och visst har det varit kul med sol, värme, strandbad och Sverige i EM? Men någon gång måste allt ta slut, och nu hoppas vi på att gå in i hösten med nya vinstgivande - men framför allt underhållande - tripplar!

Spela för 100 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Bet 1: Brentford

Brentford - Manchester United FC

Lördag 21:00, Premier League

Helt okej kämpainsats senast av Brentford, som hämtade upp 0-2 borta mot Leicester. Det är starkt, och då är siffrorna något missvisande - Brentford vann nämligen xG med 0.97 mot Leicesters ynka 0.58 framåt. Men Leicester är något av experter på att överprestera gentemot xG, och det är sannerligen inte det Manchester United som blev utbuade hemma mot Brighton senast. Även United vann faktiskt xG till slut, efter en rejäl forcering, men så jäkla nära var man aldrig och de första 55' eller så, tills CR9 kom in, var bara pinsamt att se. Även målet de väl fick med sig var ett självmål - så hur ska de klara sig när de inte ens får lira på Old Trafford? Illa, sade Bill. Dåligt, sade Bull.

Bet 2: Halmstad

Jönköpings Södra IF - Halmstad

Lördag 15:00, Superettan

Det har verkligen inte varit kul att komma från Vätterkanten i år. Ett tag såg det ut att bära raka vägen ned, och visst kan det absolut fortfarande bli så illa, men några matchers goda resultat har givit J-Södra lite respit. Den tror vi blir kortlivad. Det är tight i botten, och det har varit tighta matcher mot dåliga lag samt ett AFC Eskilstuna som inte alls är i form. Samtidigt går gurkburktåget på räls och Halmstad har nu fem raka, varav mot flera riktigt bra lag. Man har gjort flest mål, och man har ligans bästa försvar. Det börjar nästan kännas avgjort - så i dag säger vi att det här är bjudodds på bortalaget. Vem hade trott det för ett år sedan?

Bet 3: Milan

Udinese Calcio - AC Milan

Lördag 20:45, Serie A

Och apropå att tro saker för ett år sedan: Milan seriesegrare? Get lost! Men jo, så blev det ju, med minimal marginal och spänning ända in i kaklet. Zlatan spelade väl ungefär så mycket som han hade kunnat hoppas på i sin ålder, men gjorde sitt bidrag han med, och nu tycks familjen på väg att flytta till Milano permanent. Det firar vi med att inte direkt tro på ett Udinese som slutade på undre halvan i fjol och som konsekvent har problem när värdlaget är från toppskiktet. Alla prognoser säger att det blir en smakstartsöppning på säsongen för de regerande mästarna, innan de ska ställas mot Atalanta, Sassuolo borta och Inter snart framöver.






Levande spel

2022-08-13 15:00
Brentford @ 3.80
Brentford
Manchester United FC
Halmstad @ 1.63
Jönköpings Södra IF
Halmstad
Milan @ 1.44
AC Milan
Udinese Calcio


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt