Dagens trippel: Från Frankrike till Kazakstan

Dagens trippel
Det är ett ganska litet utbud av matcher i kväll, men det spänner ett stort geografiskt område - med goda chanser till spänning.

Levande spel

2022-06-13 16:00
Slovakien @ 1.65
Kazakstan
Slovakien
Azerbajdzjan @ 2.30
Azerbajdzjan
Vitryssland
Kroatien X2 @ 2.60
Frankrike
Kroatien


Ja, då är det alltså bara två kvällars Nation League kvar innan fotbollen tar lite stiltje inför EM och återstarten av Allsvenskan. Och nog fasen ska vi väl lyckas få in en till trippel innan vi bryter?

Spela för 100 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Bet 1: Slovakien

Kazakstan - Slovakien

Måndag 16:00, UEFA Nations League

Här kan vi dra lite samma motivering som vi gjorde senast, eftersom det blev fel då. Inget har egentligen ändrat sig sedan vi dissade såväl Kazakstans landslag som dess individuella spelare - förutom att Slovakien gått och vunnit borta mot Azerbajdzjan och Kazakstan spelat oavgjort borta mot Belarus. Vi betraktar den kazakiska vinsten när lagen mötes för en vecka sedan som en statistisk anomali, mot en nation som inte hör hemma i grupp C och som har på tok för mycket individuell skicklighet för att inte skärpa till sig någon gång och få till den där generationsväxlingen de lite klantat till. Vinst Slovakien här - annars får de fasen skylla sig själva.

Bet 2: Azerbajdzjan

Azerbajdzjan - Vitryssland

Måndag 18:00, UEFA Nations League

Sist i gruppen hittar vi azererna, men det är lite slumpartat. De var nära att härda ut mot Slovakien och borde kanske ha vunnit borta mot Belarus. När nu bortaplan blir till hemmaplan ska man vara lite större favoriter än så. Det troligaste scenariot är ändå att Belarus åker ned till sistadivisionen, och detta beseglas i så fall här. Allra mest troligt är att det sker med 1-0, eftersom det är det belarusiska lagets favoritresultat. Risken för X eller rentav 2 är rätt överhängande, men 2.30 på ettan är ändå för högt.

Bet 3: Kroatien X2

Frankrike - Kroatien

Måndag 20:45, UEFA Nations League

Efter halva Nations League har vi i grupp A, i fallande ordning:

  • Danmark, 6p
  • Österrike, 4p
  • Kroatien, 4p
  • Frankrike, 2p

Precis som absolut ingen förutspått på förhand. Men Frankrike har sett trötta och sega ut på ett sätt som de andra inte riktigt har. Och Österrike har gått från att vara riktigt usla länge - vilket vi varit glada i att påpeka - till att överträffa våra förväntningar med Rangnicks nya gladfotboll som tycks passa samtliga spelare bättre. Kroatien kör mer på att göra sitt med så lite ansträngning som möjligt, och stalltipset här är att det blir rätt tråkigt men att korta ögonblicks briljans kan avgöra konkarongen. Att Frankrike ska vara så enorma favoriter som de är, det har vi absolut inte sett på veckans matcher hittills.






Levande spel

2022-06-13 16:00
Slovakien @ 1.65
Kazakstan
Slovakien
Azerbajdzjan @ 2.30
Azerbajdzjan
Vitryssland
Kroatien X2 @ 2.60
Frankrike
Kroatien


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt