Dagens trippel: Vilka vinner ligorna i Europa?

Dagens trippel
Liverpool, Milan och Fulham - inte samma kvalitet rakt av, men samma möligheter att ta hem sina tabeller.

Levande spel

2022-04-10 16:00
Fulham @ 1.52
Fulham FC
Coventry City
Liverpool @ 3.40
Manchester City FC
Liverpool FC
Milan @ 1.98
Torino FC
AC Milan


Det känns nästan fånigt att motivera alla tre spel när vi har godbiten City - Liverpool att se fram emot i dag. Du bänkar väl dig? Popcorn, matchtröjor, och era bästa Glenn Strömberg-skrik tills familj och husdjur blir sura, och så har vi en trippel att kämpa in också!

100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.

Bet 1: Fulham

Fulham FC - Coventry City

Söndag 16:00, Championship

Alla tiders målrekord ryker åt höger och vänster: Fulham har gjort nästan lika många kassar som Coventry gjort plus släppt in totalt. Det är knappt några lag som ens teoretiskt kan hinna ifatt, trots att det är sex till åtta omgångar kvar (beroende på klubb). Helt sjukt! Fulham leker hem Championship, och frågan nu är väl om de kan stanna kvar en säsong i PL för en gångs skull. Coventry å sin sida har checkat ut och tappar poäng på alla ändar i tabellen. De låg annars rätt bra till för att kunna kriga sig till en playoff-plats, men det racet är i praktiken kört nu. Borta mot Fulham, vad ska de göra där? Förlora, det är vad de ska.

Bet 2: Liverpool

Liverpool FC - Manchester City FC

Söndag 16:45, Premier League

Det är förstås väääldigt många som hemskt gärna vill att den här matchen ska gå åt endera hållet. Den som har hjärtat på ena stället kanske ska avstå matchen för hälsans skull, om inte annat. Men här på redaktionen tycker vi att Liverpool står för högt i matchen som mycket väl kan avgöra säsongen, bara sex dagar innan de båda möts igen - i cupen då. Båda lagen har förstås gedigen erfarenhet av varandra, liksom tränarna. Men vi trodde att ligan var avgjord redan för länge sedan, innan City tappade lite ströpoäng här och var. Samtidigt har Liverpool tio raka vinster i ligan, och i de senaste fem matcherna har man inte ens släppt in mål. Må vara att spelschemat inte har varit horribelt, men jobbet ska göras och summa summarum borde de stå lite närmare varandra i odds i en så här viktig match.

Bet 3: Milan

Torino FC - AC Milan

Lördag 20:45, Serie A

Extremt jobbigt poängtapp senast, hemma mot Bologna, och spelschemat framöver må vara snällt men det är också långt, och såväl Napoli som Inter biter verkligen i hälarna. Nu måste man göra jobbet, och Torino är inte alls otacksamt då. Vinst mot jumbon senast men bara med 1-0, och det var faktiskt första vinsten sedan den 15 januari! Riktigt uselt facit alltså, trots två oväntade oavgjorda mot toppkonkurrenterna Inter och Juventus. Man vet helt enkelt aldrig var man har Torino, särskilt hemma där de ofta presterar rätt väl. Men som vi tydligt sett på spelet kör de tighta men lätt uppgivna matcher. Kan inte Milan bryta igenom och göra 1-0 är det ett misslyckande, särskilt eftersom de inte förlorat på lika länge som Torino inte vunnit. Man ligger fortfarande först och har goda chanser att göra så länge - kanske ända vägen in i målet.






Levande spel

2022-04-10 16:00
Fulham @ 1.52
Fulham FC
Coventry City
Liverpool @ 3.40
Manchester City FC
Liverpool FC
Milan @ 1.98
Torino FC
AC Milan


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt