Dagens trippel: Favoriter som står

Dagens trippel
Barcelona går upp på andra plats i ligan, och såväl Roma som Fiorentina tar starka kliv i kampen om Europaplatser.
Fiorentina @ 1.60
Roma @ 1.95
Barcelona @ 1.49
2022-04-03 12:30 (Spelstopp) @ 4.65



Titelstriden i LaLiga blev lite avsvalnad, men där bakom är jakten på CL-platser i full gång! Italienarna är ännu värre: det kan gå nästan precis hur som helst, och då gäller det att hitta rimligaste oddsen - som vi tror att vi gjort här.

100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.

Bet 1: Fiorentina

Empoli FC - ACF Fiorentina

Söndag 15:00, Serie A

Fiorentina gör fortfarande en helt okej säsong med sina mått mätt, men det går förstås inte att inte satsa mot Europa nu när chansen ändå är så god. Det är fyra poäng upp till närmsta spot, men då har man en match mindre spelad än Roma och Lazio, och dessutom kan cupen påverka antalet platser i ligan. Spelschemat framöver är en blandning mellan bra och svårt, och man måste nog ta ett litet försprång när man nu kan för att slippa bli omsprungna mot slutet. Empoli har dock fullständigt fallit genom stolarna och har absolut ingenting att spela för. Bara supersista Salernitana har släppt in fler mål, och då matar La Viola på ganska bra framåt. Det här bara måste bli en enkel trea, för annars ser det genast mycket mörkare ut i kampen.

Bet 2: Roma

AS Roma - Sampdoria

Söndag 18:00, Serie A

Roa sitter alltså i ungefär samma sits men ungefär lika många poäng. Här är dock ett lag som gått till större klarheter under säsongen, efter en ganska dålig start med en ärligt ganska besvikande trupp som Mourinho verkligen fått ordning på. Det var länge sedan de förlorade nu, och då kom de tre senaste förlusterna mot Juventus, Milan och Inter. Kan Roma bara lära sig att få lite balans i spelet kan det här bära riktigt bra in i nästa höst, och med tanke på hur Sampdoria totalt loggat ut från det här spelåret känns borta-oddset alldeles, alldeles för högt.

Bet 3: Barcelona

Sevilla FC - FC Barcelona

Söndag 21:00, LaLiga

Barça har ännu inte förlorat under ordinarie tid i år, och då har de ändå mött många bra lag. Senast demolerade de Real Madrid borta med klara 4-0, och frågan just nu är väl hur troligt det är att de vinner ligan nästa säsong. Den motsatta frågan gäller då Sevilla, som igen hade en chans till att "nu kan det väl äntligen faktiskt vara deras tur?"... men så har de klantat bort möjligheten själva, och nu är det evigheter upp till just Real Madrid. Det ska dock väldigt mycket till för att Sevilla ska tappa sin Champions-spot, trots två gånger 0-0 och två gånger 1-1 på de senaste fem. Tyvärr för den lär dock Barcelona ganska enkelt ta en trea här - och då går de förbi i tabellen.






Fiorentina @ 1.60
Roma @ 1.95
Barcelona @ 1.49
2022-04-03 12:30 (Spelstopp) @ 4.65



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt