Dagens trippel: Låga odds på megafavoriter

Dagens trippel
Oftast är det obefogat att leta vinstmarginal när bjässarna ska möta blåbären. Men ibland - som i dag - ser det verkligen ut att vankas blåbärssoppa till kvällsmat.
Juventus @ 1.24
Manchester City @ 1.36
Liverpool @ 1.32
2022-03-20 15:00 (Spelstopp) @ 2.23



Vinst på trippeln i går igen och nu är vi framme i kvartsfinal i FA-cupen, och med tre väldigt tydliga favoriter (där Chelsea ju vann i går). Nu lär alla satsa på cupen, om inte helt så åtminstone till stora delar. Eller? I alla fall ett lag har lite större fisk att hämta hem...

100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.

Bet 1: Juventus

Juventus Turin - U. S. Salernitana

Söndag 18:00, Serie A

I går tittade vi på alla tre topplagen i ligan, men Juve får absolut inte glömmas bort. Några poäng upp är ingenting, och även om det ska mycket till för att passera resten så har man superform... åtminstone i Serie A. Att få stryk av Villarreal med 0-3 hemma i Champions League var förstås en rejäl missräkning. Nu blir det revansch på stackars Salernitana, som bara har 16 poäng på 27 matcher. Senaste vinsten kom 9 januari mot Verona, och även om det sett bättre och bättre ut ju längre säsongen lidit är det ändå tydligt att Salernitana inte riktigt var förberett för att gå upp så tidigt som de gjorde. Inget annat lag är i närheten av att ha läckt lika mycket, och tar inte Juventus hem det här enkelt förtjänar de fan inte den där sista CL-platsen.

Bet 2: Manchester City

Southampton FC - Manchester City FC

Söndag 16:00, FA-cupen

Det bidde ingen ligacup för City - för en gångs skull - och nu ser det ut att bli tight i ligan med. Men klubben är förstås såväl kvar som favorit i både Premier League, Champions League och FA-cupen. Bredden är helt absurd och det är ingen mening att snacka om att ställa över spelare när B-elvan är typ lika bra. Man har haft riktig tur i lottningen hittills, med bara extremt underväldigande motstånd. Peterborough bjöd faktiskt upp riktigt väl i förra rundan, men även Saints borta ska kunna städas av enkelt. Kanske inte med 9-0... men väl med finess och ackuratess. Southampton är helt enkelt för dåligt och för ojämnt, och även om de slipper fokusera på ligan snackar vi ändå om ett lag som precis torskat hemma mot såväl Watford som Newcastle.

Bet 3: Liverpool

Nottingham Forest - Liverpool FC

Söndag 19:00, FA-cupen

Forest, ska sägas, har ryckt upp sig något enormt efter den kassa starten på säsongen. Nu skulle vi rentav säga att de ser riktigt lovande ut för att gå upp till Premier League igen, i så fall för första gången sedan slutet av 90-talet. Då är förstås frågan: prioriterar de det, eller cupen. Sanningen är nog att de måste ställa upp rätt bra här. Det är ändå kvartsfinal i fucking FA-cupen, mot fucking Liverpool, och det vore tjänstefel att låta bli. Men lite rotation får vi nog se, och fokus kommer att ligga på ligan. Då har vi ändå inte nuddat vid det faktum att det är just Liverpool på andra sidan, med få skador och med Alisson Becker i mål. Trent A-A är skadad, och Milner osäker, men i övrigt kan de nog ställa upp lite som de vill. Och då kan det bli leka av. Nottingham har lyckats slå ut både Arsenal och Leicester i cupen - men här tar det Kloppstopp.






Juventus @ 1.24
Manchester City @ 1.36
Liverpool @ 1.32
2022-03-20 15:00 (Spelstopp) @ 2.23



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt