Dagens trippel: Dagens trippel på Chelsea - Leicester

Dagens trippel
Få mål, oväntad segrare och många kort - där har vi framgångsreceptet i vår kvällstrippel!

Premier League håller på att ta slut och med det följer en intensiv kamp om sista Champions League-platserna. Ettan och tvåan är ju redan klara, liksom nedflyttningarna, och vem bryr sig om Europa League så här års? I kväll spelar Chelsea och Leicester igen, direkt efter att de mötts i finalen i FA-cupen, och här är verkligen en match som innehåller allt - inklusive höga odds om man vet var man ska leta!

Leicester City FC - Chelsea FC

Lördag 16:00, Premier League

Bet 1: Leicester
Bet 2: Under 2.5 mål
Bet 3: Chelsea över 2.5 kort

Vi använder Bet Builder på William Hill för att snickra ihop ett totalodds på maffiga 21x pengarna.

Första spelet är enkelt: Leicester vinner igen. Är de favoriter? Nej nej. Är det befogat? Javisst. Sett till hela truppen är det svårt att argumentera för att Leicester på något sätt skulle vara bättre, och nu har de bortaplan dessutom. Och kolla hur bra Chelsea varit under Tuchel fram tills de sista få matcherna! Men det är ändå en oerhört skev oddsfördelning där Chelsea är alldeles för stora favoriter mot ett lag som faktiskt ligger ovanför dem i tabellen. Därför är vårt första bidrag till trippeln helt enkelt att Leicester vinner.

Även andra spelet är enkelt att motivera: Chelsea spelar supersnålt sedan Tuchel tog över. 21-4 under/över 2.5, hur sjukt är inte det? Det som drar upp oddset här är förstås att Leicesters matcher lika gärna kan sluta 0-1 som 5-2 (men inte 0-0, det händer nästan aldrig). Kombinationen med att Leicester ska vinna drar dessutom upp oddset rejält. I praktiken betyder det ju att Chelsea inte får göra mål, för då spricker antingen Leicesters vinst eller underspelet. Det är alltså här chansningsaspekten kommer in.

Sista spelet är för att få upp oddsen ännu mer, och baserar sig på att Chelsea ska göra bort sig lite och få flera gula när saker går dem emot. Det ökar oddset markant, och det är en fullt realistisk analys sett till all tillgänglig historik i liknande situationer.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt