Dagens trippel: Dagens trippel är en tv-trippel på Juventus - Milan

Dagens trippel
Kort, underdogs och många mål - det blir receptet när vi ska styra hem en tv-underhållningstrippel!

I dag kör vi ett trippelspel med Bet Builder på William Hill. För en gångs skull kör vi dock helt inriktat på tv-underhållning snarare än maximal profit, så kom ihåg det när du ryggar i dag. I morgon återgår vi till att bygga vinst på vanligt sätt!

Juventus Turin - AC Milan

Lördag 18:30, Serie A

Bet 1: Milan vinner

Matchen vi ska titta på är alltså Juventus mot Milan, och vad kan väl vara roligare då än att spela på en supersvensk? Och vi har ju faktiskt två här - Zlatan och Dejan. Men gammal är äldst och Milan är stora underdogs, så det är roligare att heja på, och till högre odds! Så spel 1 är på att Milan vinner matchen.

Bet 2: Över 2.5 mål

Vad är mer kul att kolla på? Grekland i EM 2004? Haha, nä: många mål vi vill ha. Minst tre, närmare bestämt. Gärna av Zlatan och Dejan och Ronaldo, men det kan kvitta vem som tar dem, bara det dräller in en massa kassar.

Bet 3: Juventus över 3.5 kort

Jackpot vore om även ett slagsmål eller liknande bryter ut! Men vi nöjer oss med att Juventus tappar huvudena och börjar gå in fult när Milan leder med ett mål eller två och matchen närmar sig slutfasen. Det står ju trots allt väldigt mycket på spel. Så minst 3.5 kort ska det bli, då letar spelet hem!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt