Speltips: NFL Söndag: REDZONE IS BACK

Tyreek Hill och Cedrick Wilson Jr
Den Amerikanska fotbollssäsongen är tillbaka på allvar nu under söndagskvällen. Tolv matcher står på programmet, och jag tänkte dela med mig av lite snabba tankar inför kvällen.

Levande spel

2024-09-08 19:00
Under 43 @ 1.80
Atlanta Falcons
Pittsburgh Steelers
2024-09-08 19:00
James Connor TD @ 2.62
Buffalo Bills
Arizona Cardinals
2024-09-08 19:00
Dolphins + över 49 @ 2.88
Miami Dolphins
Jacksonville Jaguars


Fina NFL är åter i rutan. Mästarna Kansas tjuvstartade säsongen redan under fredagsnatten, genom att vinna en dramatisk match mot Baltimore med 27-20. Igår tog sedan topptippade Philadelphia vid, när man besegrade Green Bay med 34-29 nere i Sao Paolo, Brasilien.

Jag rekade en liten favoritdubbel inför premiären, som till slut hittade hem till närmare tre gånger pengarna. En fin start på säsongen, som jag hoppas vi kan rida vidare på.

Ikväll väntar hela TOLV matcher, varav åtta kickar igång redan klockan 19.00. Jag själv kommer hänga på eventet inne på Hard Rock Café i Stockholm och hoppas att få se fler av er där. Säsongerna är som bekant inte extremt långa, men en underbar söndagstradition att kika boll vid 19.

Jag läst på mig om förutsättningarna och kommer dela med mig av tre olika spel.

Dolphins - Jaguars

Kvällens första spel hämtas från Miami. Hemmalaget Dolphins tar emot Jacksonvilles stolthet Jaguars hemma på Hard Rock Stadium i Miami. Vädret väntas bra och termometern tycks ligga på stadiga 30, detta blir med andra ord en svettig historia.

Dolphins vann 11 matcher ifjol, och förlorade med andra ord sex i grundspelet. I slutspelet fick man dock mardrömslotten Chiefs, och där tog det stopp direkt (förlust 26-7). I år väntas nya tag, och hemmapubliken hoppas såklart på avancemang längre fram.

Offensivt finns ordentligt med kraft i laget. Quaterback Tua Tagovailoa har signat nytt kontrakt och väntas fortsätta skicka fina bollar till vindsnabba receivers i Tyreek Hill och Jaylen Waddle. Miami öste in poäng på hemmaplan ifjol, men hade det också lite kämpigare mot de bästa lagen. Framför allt var man rätt uddlösa på resande fot. En klassisk match från ifjol, var 70-20 segern hemma mot Denver Broncos.

Jaguars inledde fjolåret riktigt starkt, för att sedan falla igenom totalt i slutet av säsongen. Till slut blev det nio segrar och åtta förluster och missat slutspel. Inte någon godkänd säsong, men det finns chans till revansch i år.

Generellt tycker jag att lagen rankas rätt lika här. Dolphins har i min bok en högre höjd än dagens motståndare, men jag tror samtidigt att man kommer se bekymmer när man möter de bästa. Defensivt håller man inte riktigt måttet ännu, och kommer säkerligen bli synade även denna säsong.

Jag ser två offensiva matchups här, och framför allt kommer firma Tua, Hill och Waddle kommer ställa till riktiga bekymmer här i premiären.

Jag kunde inte riktigt bestämma mig om jag skulle kika övern eller spela Dolphins, och väljer därför en kombination här.

Matchens spel är Dolphins + över 49 poäng till 2.88 inne hos Expekt

Falcons - Steelers

Vi vandrar vidare till ett möte som jag inte tror blir lika fartfyllt som matchen ovan. Atlanta Falcons med 7-10 ifjol tar emot Pittsburgh Steelers (10-7) hemma på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta. Vi har en match mellan två lag som lär få det kämpigt att nå slutspel i år. Båda lagen är rankade någonstans i mitten sett till outright-oddsen. Spännande nog är det dagens hemmalag som får mest förtroende här, trots ett svagt fjolår.

Big Ben, har till slut lagt skorna på hyllan och Steelers förstaval på QB positionen, Russell Wilson kämpar med skador och väntas stå över ikväll. Chansen går istället till hemmasonen Justin Fields. Steelers väntas försöka springa en hel del om man läser rapporter, och det tror jag passar hemmalaget Falcons väl.

Falcons hade en riktigt stabil springdef ifjol, och bör kunna jobba vidare på detta.

För hemmalagets del, så har man lagt stora pengar på Kirk Cousins. En QB som man har stora förhoppningar på. Jag skulle dock inte vara säker på succé direkt. 36 åringen har absolut varit en tillgång till sina tidigare klubbar, och kommer närmst från ett gäng i Vikings. Samtidigt så tycker jag inte att trenden pekar uppåt. Åldern kanske börjar komma ikapp här?

Vi som känner till Steelers coachen Mike Tomlin, vet att herrn gillar att sätta defensiven på första plats. Framför allt när det kommer till bortaspel. Steelers har alltså bara gått över mainlinan vid 4 tillfället på de senaste 25 fighterna, och jag tror att fokuset ligger här även idag.

Jag plockar U43 poäng i matchen till 1.80 inne hos Bethard

Bills - Cardinals

Evigt upphaussade Bufallo Bills inleder hemma mot Arizona Cardinals under söndagskvällen. Självklart är hemmalaget tydliga favoriter här, och med all rätt. Ifjol vann Bills AFC East före Dolphins, Jets och Pats på 11+6. Medan Cardinals hade det betydligt kämpigare i I NFC west. Jumbo med 4 segrar och 13 torsk.

Mycket har dock skett sen vi avslutade säsongen ifjol, och jag tror faktiskt att Arizona gänget kommer att gå starkare i år.

Bills kommer till spel med ett stjärnspäckat lag som vanligt, där QB Josh Allen såklart är den största stjärnan av de alla. Samtidigt är Allen också uppsnackad som en av de mest överreklamerade QBs vi har. Allen har ofta levererat bra under grundserien, för att sedan falla ihop när det väl gäller. Som QB hänger såklart mycket på ditt spel, och frågan är hur Allen kan hantera denna säsong.

Hemmalaget har en helt ny defensiv, som ska testas här. Vi får väl se hur insmorda man är.

Cardinals kommer in med en frisk QB Kyler Murray. Man kommer även till spel med en formstark James Conner och Trey McBride. James Conner avslutade fjolårssäsongen på ett mästerligt sätt. Touchdown i så gott som varje match på slutet och jag tror att han blir ett dödligt vapen även i år.

Bills är såklart rättmätiga favoriter här, men jag sätter ett varningens finger för ett lovande Cardinals. Jag tror Arizona kommer klättra högre upp i tabellen i år, och mot ett Bills med en helt ny defensiv tror jag faktiskt man kan ställa till med lite bekymmer.

Trots att det är en tuff bortamatch, tänker jag gå på en spelarspecialare här.

James Conner gör en touchdown i matchen till 2.62 inne hos bet365. Tycker allt över 2.5 är spelbart

Vi hörs vidare! /Susarn






Levande spel

2024-09-08 19:00
Under 43 @ 1.80
Atlanta Falcons
Pittsburgh Steelers
2024-09-08 19:00
James Connor TD @ 2.62
Buffalo Bills
Arizona Cardinals
2024-09-08 19:00
Dolphins + över 49 @ 2.88
Miami Dolphins
Jacksonville Jaguars


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.