Speltips: Kansas City Chiefs har revansch att utkräva på Cincinnati Bengals!

Mahomes
Semifinal nummer två står mellan Chiefs - Benglas och allmänheten verkar gilla spel på Cincinnati efter att laget slog Bills förra helgen, men jag har en annan tanke när Chiefs åter ställs mot Bengals i semifinalen!

Levande spel

2023-01-30 00:30
Kansas City Chiefs ML @ 1.84
Kansas City Chiefs
Cincinnati Bengals


Det råder en stor hype kring Cincinnati Benglas som slog Buffalo Bills förra helgen med 27-10 i en imponerande insats. Det var dock mot ett Bills som hade problem med skador och inte mäktade med att komma upp i nivå. Min tanke är en helt annan när ett offensivt urstarkt Kansas City Chiefs tar sig an Cincinnati på Arrowhead Stadium.

Passa på att ta del av Expekts sportbonus för nya kunder, 100% upp till 1500 kronor i ett gratisspel

Får Kansas City sin revansch?

Bengals är riktigt het för stunden. De har imponerat i de allra flesta delar av spelet, defensiven har varit riktigt solid och Lou Anarumo har gjort ett bra jobb med att stänga ner Mahomes tidigare gånger lagen möts. Problemet ligger snarare i att Bengals fortsättningsvis har avbräck i offensiven som de tvingas kompensera för, men mycket tack vare Anarumo fina arbete har de lyckats leverera på en defensivt solid grund och ta sig till ytterligare en semifinal.

Medan Buffalo Bills inte lyckades utnyttja luckorna i Bengals skadedrabbade offensiv tror jag att Kansas City Chiefs ska ha desto bättre möjlighet att göra det. Inte minst Chris Jones i Chiefs har under flera säsonger varit en viktig nyckelspelare som föranlett lagets framgångar. Förra säsongen ställdes nämligen dessa lag mot varandra i konferensfinalen, den gången blev det Bengals som drog det längsta strået och vann med 27-24. Året innan tog sig Kansas hela vägen till Super Bowl men förlorade mot Tampa Bay Buccaneers i finalen. Går vi tillbaka ytterligare ett år var det just Chiefs som kunde utropa sig som mästare efter att ha besegrat 49ers med 31-20. Kansas är vana att spela den här typen av matcher och lär vara rejält sugna på revansch!

En vässad offensiv kan fälla avgörandet

En sak som folk inte tar hänsyn till: Chiefs offensiva linje är mycket bättre än den brukade vara. Mahomes är såklart lagets stöttepelare och var tillbaka senast och även om foten fortsätter spöka så såg han bra ut. Bengals offensiva linje, å andra sidan, saknar många spelare och även om Bills inte kunde dra nytta av det förra veckan har jag tilltro till att Chris Jones och Frank Clark får stopp på dem.

Lagen har sprungit på varandra många gånger och bjudit på flertalet minnesvärda matcher genom åren. Bengals har dragit det längsta strået de senaste gångerna lagen har mötts men när Chiefs spelar på Arrowhead har de varit svåbesegrade även när Bengals kommit på besök historiskt sett.

Slutsats och speltips

Det är två väldigt bra lag som drabbar samman under natten till måndag 00:30 svensk tid. Min respekt är stor för de bägge lagens kunnande men Chiefs har imponerat mycket på mig och min uppfattning är att vi ser ett aningen övervärderat Bengals som trots att dras med skadeproblem. Onekligen en sevärd match för nattugglorna och mitt spel blir Kansas City Chiefs att vinna matchen till 1.84 hos Expekt!






Levande spel

2023-01-30 00:30
Kansas City Chiefs ML @ 1.84
Kansas City Chiefs
Cincinnati Bengals


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt