Speltips: Subliners - FaZe: Två singlar och en dubbel inför kvällens Call of Duty

Förgående inlägg blev förlust efter North förlorar en jämn match med 2-1. Helt klart ett bra spel sätt till oddsen vi fick och matchbilden och då är jag alltid nöjd även som spelet blev förlust, det betyder att man är rätt ute och att man i det långa loppet tjänar pengar. Vi går in i kvällens Call of Duty med två tunga spel och en dubbel till väldigt höga odds!

Subliners - FaZe

Båda lagen spelade en match var under gårdagen och den av de två matcherna som är väldigt intressant är Subliners match mot Huntsmen där man vann med 3-2. Subliners har en av de bättre lagen på pappret i ligan med enormt duktiga individuella spelare, kemin i laget verkar dock inte har varit superbra då man inte har presterat till den potential som laget besitter. Spelet vi har lagt idag på denna match är just map2 som är S&D, ett spelsätt som går ut på samma som CS, två bombplatser, en anfallare och en försvarare. I CoD har denna spelsätt som man spelar under karta två och fem alltid ansetts som väldigt svåranalyserat. De spelarna som inte platsar i topplagen går tillbaka och spelar onlineturneringar inom S&D och många lag har under många år struntat i att lagt ner tid på att öva på spelsättet eftersom det varit så svåranalyserat och oförutsägbart. Detta har delvis ändrats under de senare två åren då man har sett lite mer samspelta lag under detta spelsättet men det är fortfarande samma situation, enormt oförutsägbart. Lägg till att denna match även spelas online, vilket inte är en rolig situation att vara i när matcherna spelas i USA med otroligt långa avstånd.

Att man får 2.75 på detta är alldeles för högt, det är online samt väldigt oförutsägbart. Anledningen till dessa odds är att FaZe har varit otroligt dominerande rakt igenom både på LAN och under gårdagen mot Royal Ravens. Karta ett står Subliners i 2.10 jämfört med 2.75 på S&D visar hur felsatt oddsen är.

Surge - Empire

Det är samma situation här egentligen som med Huntsmen, det är ett lag som är betydligt sämre men faktorn att det är online tycker jag inte är med i oddsen. Lägg därtill att Empire har spelat väldigt ojämn den senaste tiden samt att det är S&D som spelsätt. Det är helt enkelt för höga odds på ett spel som är för svåranalyserat för att sätta ett såpass högt odds på.

Spel: Subliners map2 @ 2.75 Surge map2 @ 2.62 & Surge map2 + Subliners map2 @ 7.21

Spelstopp: 2020-04-25 19:00

Liga: CDL

Bolag: bet365

Värdering: 2/5 & 2/5 & 2/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt