Speltips: Speltips: Olofmeister behöver upp ett par nivåer

Förgående spel blev en förlust och var det första spelet på otroligt länge jag vaknar upp dagen efter och tycker att spelet var ett dåligt spel. Oddsen hade jag tagit igen om oddsen var på LAN och fick ett tunnelseende med att att Empire är ett såpass mycket bättre lag. Det händer ibland, bara be om ursäkt till er, inte för att jag reka ut ett förlorande spel, utan för jag rekade ut ett riktigt dåligt spel oavsett utgång.

FaZe

Jag har tidigare skrivit lite om FaZe och jag har trott på att lagen kan komma att bli farliga kommande månader, men jag tror att man får vänta lite till innan man börjar utmana toppen med tanke på coronaviruset gör att man spelar online. Likheten med CoD börjar favoriter vackla när man börjar spela onlineturneringar, dels pga att det gör spelet mycket mer oförutsägbart, men även en psykologiskt undertag för rutinerade spelare som FaZe är. Det finns inte mycket mer tankar i laget än att vinna en major och nu ska man börja spela online igen, vilket inte är motiverande för storlaget.

Under ESL Pro League slutade man på en helt okej femteplats. Totalt går man därifrån med fem vinster och sex förluster, visserligen var samtliga förluster mot endast storlag som Mousesports, Fnatic, Astralis, G2 och NaVi men det syns att laget inte har visat någon tendens att vända detta skeppet ännu, speciellt när matcherna man spelar är endast är online. Tyvärr för Sveriges del har Olofmeister det ganska tufft just nu och man behöver att han vänder denna formen för att man ska kunna vara utmanare till nästa major.

North

North är ett lag som jag länge tyckt ska göra om laget för det finns ingen långsiktig plan för detta laget med bra utsikter. Det känns som laget har sett sina bästa dagar i backspegeln men man kommer lite då och då och överraskar enormt. Det är väldigt ojämna resultat och detta är en situation som passar North väldigt bra. Det är ett lag som vet själva att man har mycket att bevisa för att kunna jämföras med de bättre lagen och man har en bit kvar, det bör vara slutet på karriären för en del av dessa spelare och dessa relativt låga prispengar i en onlineturnering är betydligt mer viktigt för spelare i North än FaZe

Det är ett lag som vinner 2-0 över NaVi samtidigt som man pressade Fnatic till det yttersta och detta var online, det är ett ojämnt lag men oddset är för högt, vi får hoppas att North vaknar på rätt sida.

Spel: North ML @ 3.50

Spelstopp: 2020-04-23 15:00

Liga: ESL Rio

Bolag: bet365

Värdering: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt