Speltips: Minnesota ROKKR - Dallas Empire: Semifinalerna igång i CDL Dallas

Esport

Förra inlägget blev vinst och det är väldigt skönt när första CoD-spelet blir en vinst till även ett högt odds. Efter att ha sett matchen kan man konstatera att vi hade väldigt många marginaler med oss igår då Seattle vinner map4 genom en riktigt stor misskommunikation från Minnesota. Mot kvällens match!

Dallas Empire

Dallas började det nya spelet väldigt bra och många trodde att det var laget som skulle dominera i starten av spelet. Man var väldigt självsäkra inför turneringen och gick ut direkt innan turneringen och var hårda mot lag att man skulle vinna, tyvärr blev men besegrade av rivalerna Chicago Huntsmen och efter det har man tagit ett steg tillbaka och försvunnit lite.

Under CDL Dallas har man mött LA Guerillas där man vinner 3-1, dock får Empire en gratiskarta på den tredje kartan när Guerillas hade problem med internet eftersom man spelar online. Dock vinner man både karta ett och fyra vilket är dom två som jag kollar mest på när jag utvärderar lagen. Även under matchen mot Toronto Ultra hade man mer problem än vad man borde när man lyckas vinna 3-2 efter förlorat en hardpoint av två samt karta tre vilket är domination. Det var dock en väldigt jämn karta tre vilket är positivt, samt att det kan komma lite annorlunda resultat i denna miljön, de är betydligt bättre än vad de presterat hittills.

Minnesota ROKKR

Vi gick igenom Minnesota under gårdagens inlägg men man har hunnit spela både mot Seattle Surge samt Paris Legion sen dess. Man vinner båda men det är ett tydligt tecken under matchen mot Seattle Surge och det är att man gör alldeles för många misstag. Kommunikationen var verkligen inte på topp under karta tre, vilket spelet idag även är på, där man gång på gång såg missar från ROKKR. Under karta fyra var det även stora missar som gjorde att man förlorade kartan och det har man verkligen inte råd med när man möter ett lag som Dallas.

Det är ett lag som spelar väldigt ojämnt och det är förståeligt med dom förutsättningarna man har, när det enda lag som spelat med ett jämnt och bra resultat är Huntsmen. Dallas kommer komma till matchen ikväll med allt att bevisa, man är omsprungna av Huntsmen och FaZe och nu har man all chans i världen, även online där man presterade så bra i början av säsongen och individuellt är ett betydligt bättre lag än ROKKR.

Spel: Dallas Empire map3 @ 1.83

Spelstopp: 2020-04-12 22:00

Liga: CDL Dallas

Bolag: bet365

Värdering: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt