Speltips: TOR Blue Jays - TB Rays. Rays tar sig samman?

Goooood söndag kamrater!

Kul med en bra start sen vi började med MLB'n igen. 5 spel utav 6 har suttit som vi har lirat på där två stycken har varit spel på Pitchers ö/u strikeouts. En marknad som inte är gigantisk men som är otroligt bra tycker jag och ett spel vi kommer fortsätta att spela på så länge det erbjuds. Senaste spelet hade vi Cashner i Red Sox att gå över 3.5 strikeouts mot Yankees där han till slut landade på 6 efter en bra start på Fenway. Red Sox som för övrigt knappat in rejält på Yankees i divisionen och vunnit 3 utav 4 matcher mot ett Yankees som just nu leder divisionen. Man har över dessa tre matcherna dragit in 38(!) hela runs mot vad jag tycker är ligans topp 3 bästa lag. Helt sinnessjukt hur offensiva man är.

Denna omgången lämnar vi Boston men stannar ändå kvar i AL East och åker till Kanada där Rays gästar Blue Jays. Ett Rays som nyligen tappade sin andraplats till just Red Sox och ett Rays som igår nog var med om deras största choke denna säsongen. Man ledde med 9-2 i den 6e inningen för att sen tappa hela denna ledningen och när den nionde inningen var slut så hade vi 9-9 på tavlan. Blue Jays drog iväg en drös med homeruns under denna tiden och avslutade matchen med att i den tolfte dra iväg en walk-off homerun. 10-9 Blue Jays. Bättre förutsättningar denna kvällen när man ställer upp med stabile Chirinos och Jays startar med den inte så stabile Sanchez.

TAMPA BAY RAYS -

Ställer som sagt upp med Chirinos som denna säsongen så här långt går för en 3.29 ERA över 21 matcher varav 15 av dessa är startande. Har hans senaste tre starter varit bra, med tanke på att han har mött både Yankees och Red Sox, hade en sämre start mot Yankees men studsade tillbaka snyggt i hans senaste start mot Red Sox där han gick ett bra antal innings och enbart släppte 6 hits 2 runs. Möter ett betydligt mindre krävande motstånd denna starten och med tanke på hur Jays har sett hur så här långt in på säsongen så blir jag förvånad om Chirinos får vara med om några större problem i denna matchen. Rays är väl medvetna om att man nu ligger på en tredjeplats och det är givetvis ännu viktigare nu att vinna matcher speciellt med tanke på gårdagens meltdown. Inget superoffensiv likt Yankees och Red Sox i divisionen men klart bättre än konkurrenten Jays som definitivt inte har något att hurra för.

TORONTO BLUE JAYS -

Ställer upp med Sanchez denna kvällen som just nu går för en hög 6.06 ERA över 22 starter. Har över hans 107 kastade innings släppt 125 hits och walkat 59 stycken vilket gör att han hamnar på en fruktansvärt hög 1.72 WHIP. Dessa hitsen och walksen som gör att han släpper ut motståndarna på bas är givetvis resultatet till att hans ERA är så pass så hög som den är. Sitter på en ännu sämre form den senaste tiden då han över hans senaste 7 starter går för en mindblowing 8.44 ERA. Möter ikväll ett lag som inte är lika stort hot offensivt som övriga tunga lag i ligan men som har en potential har göra en enorm skada på en pitcher fall man lyckas rubba fokuset på pitchern. Sanchez har dessutom inte något större psyke vilket man relativt lätt kan se genom att kolla på hans senaste starter. Blue Jays kämpade långt in på säsongen med deras offensiv, har lyckats få upp sina siffror lite och snygga till statsen offensivt något men man har defintivt inte lyckats komma upp i den nivån man kanske önskade i Toronto. Möter Chirinos som har sett stabil ut senaste tiden och jag räknar med ännu en kväll där man kommer få det tufft offensivt. Igår räddades Jays av deras homeruns, något jag har svårt att se en repris på i detta mötet.

ANALYS & SPELTIPS -

Toronto ligger 27 matcher bakom ledande Yankees och 19 matcher bakom för ett eventuellt WildCard så man kan inte direkt säga att säsongen är över men det ska extremt mycket till för att Kanada-laget ska nå ett slutspel. Gissningsvis gör man som många andra lag och experimenterar mer än vad man spelar för att nå ett slutspel och för att då göra ett bättre år nästa säsong. Rays å andra sidan har precis allt att spela för speciellt nu när man bivit omkörda av Red Sox och nu plötsligt ligger 0.5 matcher bakom ett WildCard. Extra sur förlust igår och jag är övertygad om att man denna matchen istället tar sig samman och vinner. Med tanke på startande pitchers och formen på dessa två herrar pekar väldigt mycket åt Rays håll denna kvällen.

TB Rays ML @1.64, 6/8 units, bet365, 19:10

A. Sanchez Ö 3.5 Strikeouts, @1.57, 6/8 units, bet365

/Stefan Tirnanic @MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.