Speltips: DET Tigers - PHI Phillies. Ligans sämsta lag mot Phillies!

Gooood dag kamrater!

Om senaste spelet -

Ja hörrni, vi hade Diamondbacks att gå över 4.5 runs i matchen mot Orioles Bundy som hade en kass form bakom sig. Matchen började tjugo i fyra så jag ställde klockan och vaknade till lagom efter tre innings. Då hade Dbacks redan hunnit få in 2 runs på Bundy och där och då tänkte jag faktiskt att det här ska ju bara inte gå att gå under 5 runs. Men, vad hände? Diamondbacks får inte in en endaste run under hela matchen som är kvar och stannar istället på 2 runs, man hade nog 4 eller 5 doubleplays i en och samma match och givetvis får man inte in några runs om man åker på doubleplays konstant. 1.45 låg Dbacks på pre och halvsjukt nog så vann Orioles matchen dessutom vann man ganska övetygande med 7-2 och Dbacks fick sig en rejäl käftsmäll.

Vi åker vidare denna kvällen där jag tänkte att Detroit får bli staden vi hämtar spelet ifrån, Phillies och Harper kommer besök och ska lira en serie mot det minst sagt avsågade Tigers.

PHILADELPHIA PHILLIES -

Phillies hittills har definitivt gått bra men man ligger dock ändå 6.5 matcher bakom ledande Atlanta i divisionen, Washington ligger man en match bakom vilket gör att man just nu sitter på en tredje plats. Det är man väl kanske inte jättenöjda med tanke på vilket lag man har och att man inför denna säsongen adderade Harper på ett 13-års kontrakt och 330 miljoner dollar. Man har goda möjligheter på ett Wild Card men ska man ta det säkra före det osäkra måste man börja vinna just sånna här serier som man har nu mot Tigers. Man vann första mötet igår med 3-2 där man inte imponerade jättemycket direkt samtidigt så har man extremt goda förutsättningar inatt att även vinna denna matchen, men bra marginal. Man ställer upp med Velasquez som inte haft någon supersäsong direkt men som har varit bra åtminstone mot de något sämre lagen. Bör i denna matchen kunna fortsätta på samma spår just med tanke på Tigers otroligt ineffektiva offensiv.

Ett väldigt snyggt kast från Miller igår som räddade Phillies i 14e inningen!

DETROIT TIGERS -

När jag skrev att Tigers var avsågade så menar jag att man är avsågade, man har en vinstprocent på 0.313 vilket gör Tigers till ligans sämsta lag (Orioles har .320) så precis som Orioles spelar man denna säsongen med väldigt mycket experimentering och killar som flyttas hit och dit mellan minors och högstaligan. En normal uppställning hos Tigers är att tre stycken personer - Cabrera, Castellanos och Castro slår i bra siffror och övriga 7 slår i 0.250 eller lägre. Bedrövligt offensiv som sagt och man är sämst i ligan på när det kommer till offensiv på hemmaplan samtidigt som man är bland de sämsta lagen i ligan när det kommer till det defensiva. Så här har vi ett lag där anledningen till att man är så pass dåliga egentligen är mixad och ansvaret delas upp mellan pitchers och batters. Inte heller blir det bättre att Zimmerman pitchar denna kvällen, denna killen har gjort 12 starter och har fortfarande(!) inte fått med sig en endaste vinst. Han går istället för ett 0-7 record med en sinnesjukt hög 7.51 ERA. En av de sämsta pitcherna i ligan just nu.

ANALYS OCH SPELTIPS -

Ja man kan ju ganska lugnt säga att situationen i Tigers är direkt katastrofal. Nu vann inte Phillies med några jättesiffror igår som man på förhand kanske borde gjort. Man har denna kvällen till och med bättre förutsättningar än vad man hade igår och här är jag övertygad om att det blir en klar överkörning när Zimmerman ska möta Phillies. Tigers kämpar med offensiven, Zimmerman är på kullen för hemmalaget samtidigt som Phillies vet att denna typen av match ska man bara vinna för att fortsätta ha en chans på att vinna divisionen. Tuff match för Tigers att vänta. Velasquez gör en bra match pitchingmässigt och går 7 innings?

PHI Phillies -1.5 runs, @1.95 , bet365, 6/8 units, 19:10
Vincent Velasquez Över 5.5 strikeouts, @2.00, 5/8 units
PHI Phillies att göra flest runs i en inning @1.90, 6/8 units

/Stefan Tirnanic @MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.