Speltips: Tennis: Frinzi/Portaluri - Bocchi/Miceli

Tennis 1/6

Varför vill det sig inte längre? Återigen ett riktigt bra spel på en över 3-oddsare som inte genererar någonting. Jag kunde tyvärr inte följa matchen men det blev vinst för Baker/Rajesh efter ett tiebreak men sedan valde motståndet att bryta. Väldigt oklart varför men tyvärr är det bara att acceptera det och gå vidare. Oerhört tråkigt med så mycket bra spel som faller på mållinjen nu på sistone, jag hoppas bara lyckan vänder snart.

Frinzi/Portaluri - Bocchi/Miceli (1) @ 1.72

Turnering: ITF M15 Gubbio

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 18:00

Starka på den här nivån

Jag tycker mig finna det svårt att hålla med överhuvudtaget oddssättningen i denna match som vi finner i Gubbio, Italien, ikväll. Vi kommer att backa ett riktigt starkt par på den här nivån och ett motstånd som väcker frågetecken i kvalitet.

Vi börjar med att titta lite närmare på vårt par för dagen som består av Frinzi/Portaluri. Frinzi är en ung italiensk spelare som gjort sig bra på futurestouren och börjar kliva upp mer i ranking och utmanar starkt motstånd. En klassisk grusgrinder från Italien som under juniortiden infann sig ungefär runt de 50 bästa i världen. Född 99 så har än en hel del kvar att utvecklas kring så vi får se vart det allt leder.

I dubbeln har Frinzi varit riktigt bra på proffstouren trots sin unga ålder. Redan ett par titlar tillsammans med jämngamla Forti och i år har det i stort sett bara varit förluster mot starkt par. Inte riktigt spel vecka in och ut än utan jag tror vi får se mer utav honom ju längre tiden går.

Portaluri är en riktigt vass dubbelspelare men tyvärr verkar något sätta stopp för honom då han inte tävlar kontinuerligt. Både som singel och dubbelspelare är det en spelare med hög potential som i sina bästa dagar kan prestera på hög nivå. Bästa resultaten har det blivit i dubbeln med en så hög ranking som topp 350 i världen. Har bara fem turneringar de senaste åren men det inkluderar en futurestitel och en kvartsfinal i en Challenger för någon vecka sedan. Så kvaliteten sitter fortfarande i hos Portaluri vilket gör honom tveklöst till dagens bästa spelare.

Saknar framgångarna

Till motståndet står också ett helitalienskt par och det i form av Bocchi/Miceli. Det är två spelare som jag tycker varit riktigt bra i singeln på sistone men man saknar framgångarna i dubbeln vilket gör mig osäker kring kvaliteten här. Varken Bocchi eller Miceli känns som några riktiga dubbelspelare då man är typiska spelare som står vid baslinjen och gärna bollar ut motståndet.

Tittar vi närmare kring resultaten i dubbeln så är det ingenting som skrämmer någon. Bocchi har ett facit på 17 vinster och 32 förluster samt Miceli med 12 vinster och 32 förluster, vilket tyder på att man inte riktigt presterar något särskilt i dubbeln. Man har spelat några turneringar ihop tidigare dock så det är två spelare som känner varandra väl. Denna vecka är störst framgång för paret med en semifinal efter en walkover i kvartsfinalen.

Klasskillnad

I min mening ska det här vara klasskillnad inför matchen. I dubbeln finns inget som direkt talar för att Bocchi och Miceli är bättre än varken Frinzi eller Portaluri, utan vi har ett par som är vana att vinna titlar på den här nivån och som jag tror kommer ha ett större övertag i de viktiga poängen. Rutinen talar för Frinzi/Portaluri samt kvaliteten vilket gör att jag ser ett mer korrekt odds ned mot 1.50. Det som kanske talar emot dom är att Bocchi/Miceli ändå är lite mer samspelta och skickliga i returspelet, så man måste serva bra och inte låta dom få diktera spelet. Annars hittar jag bara fördelar och det här ska vara en match som passar Frinzi/Portaluri riktigt bra.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt