Speltips: Tennis: Monroe/Zverev - Cressy/Smith

Vi åker på en av årets tuffaste förluster från senaste speltipset där vi backade Fallert/Jebens. Man förlorade första set med 6-4, tog sedan kommandot rejält i andra och vann med 6-1. I super tiebreaket hade man sedan 8-3(!) upp men förlorar sju raka poäng där och så matchen med 8-10. Helt klart att man inte lyckades hålla ihop och att Laurent/Seyboth Wild hade tillräckligt mycket rutin för att avgöra det. Hur som, en hemsk förlust, och det är bara att försöka släppa den tyvärr.

Monroe/Zverev - Cressy/Smith (2) @ 3.5

Turnering: ATP Newport 250

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 20:00

Dags att rivstarta veckan med att kliva in på ATP-tourens svagaste vecka på året med turneringar som Båstad, Umag och framför allt Newport som vi ska titta lite närmare på. Wimbledon lämnar en rejäl baksmälla till kommande veckor men det sätter inte riktigt stopp för några spel såklart.

Oslagbara Cressy/Smith

Dagens speltips ska återigen ta sig an en väldigt stor underdog i dubbeln och det görs på goda grunder och med ett par som visat upp en god säsong hittills.

Man har varit helt oslagbara Cressy/Smith under årets collegesäsong. I grundserien gick man helt obesegrade och tappade sedan inte ett set i sin väg mot NCAA-titeln för att kröna året. UCLA-spelarna lämnar ett fantastiskt år bakom sig och nu är det dags för Cressy att försöka sig på proffsejouren på riktigt.

Cressy är ett välbekant namn i alla fall för de som gillar tennis på de lägre nivåerna med. Gick och vann en Challenger tidigare i år väldigt förvånande och har sedan dess kunnat etablera sig som en Challenger-spelare. Cressy mäter strax över två meter och det är en serve och volleyspelare som vi inte ser många av kliva fram nu för tiden. Spelar enormt aggressivt i sitt spel vilket gjort att han vinner många matcher och framför allt mycket bakom sin serve. I dubbeln utmärker han sig väl mest enligt mig och har så väl en Challenger titel även där från i år. Cressy kommer nog visa sin framfart resten av året med och här i Newport kliver han på för första gången på gräset vilket är ett underlag hans spel gör sig bäst på, om än lite orutinerad fortfarande.

Cressy är given här men lite frågetecken existerar ju såklart angående Smith som inte spelat så många professionella matcher än. Det finns väldigt mycket potential här enligt mig och trots hans fåtal spelade turneringar så har han ändå tidigare visat sig hålla mot starkt motstånd. En av de större talangerna i den fabrik USA nu blivit och rankad trea i sin årskull. Född 98 Smith så tiden är definitivt på hans sida. Liksom Cressy är detta en stor spelare med tunga grundslag och mycket kraft. Jag tror även här att Smith har ett spel som passar gräs men han har mycket kvar att visa och detta på grund av att han spelat för lite.

Helt under isen

Motståndet däremot kan vi inte anklaga alls för att spela för lite. Rutin är mellannamnet för Monroe/Zverev som idag står på andra sidan. Vi vet här i stort sett allt om dom redan och gräs är ett underlag de båda bemästrar. Där är det nästintill en tillräckligt stor fördel för att rättfärdiga oddset, men tack och lov är detta tourens två svagaste spelare detta år, som båda är helt under isen.

Det har inte varit ett lyckat år för Mischa Zverev på något plan. Resultaten har uteblivit och rankingen börjar tyna bort. Två vinster på 16 matcher i singeln och även på gräset och Snabbare banor har inte lyckats med något speciellt. Uppenbarligen så börjar hans karriär nå sitt slut och han mjölkar nog allt han kan den sista tiden. I dubbeln däremot finns en titel från Acapulco tidigare i år men annars har det inte varit något speciellt även här.

För Monroe så är det enbart dubbeln som gäller och kommer från förra veckan in hit med en förlust på grus i Tyskland. Inte den mest optimala uppladdningen kanske inför en ny gräsvecka. Monroe har bara åtta vinster i år och 22 förluster och även här är det en spelare som börjar sjunga mot sin sista vers av karriären. Pendlar mellan Challengern och ATP för tillfället. Vilket han inte kommer kunna göra året ut om det fortsätter så här.

Det är trots deras usla år två grusspecialister vi ställs emot här. Stor fördel då man spelat en del i år på underlaget också men sedan tar det i stort sett stopp. Man har varit katastrofala året ut och nu möter man två som varit helt fantastiska i år tillsammans som lär vara taggade till tusen för att prestera idag. Två som också passar väldigt bra på underlaget men saknar en del rutin. Jag tvekar inte på att om man servar bra så kommer man att utmana idag, Cressy och Smith är otroliga vinnarskallar och oddset här till 3.5 är spelvärt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.