Speltips: Tennis: Fallert/Jebens - Laurent/Seyboth Wild

Tennis 7/13

En vinst från senaste spelet tar vi med oss in till helgen, där Delmas/Vacherot kunde vinna i två raka set. Totalt dominanta i första set men desto tuffare blev det i andra där man tack och lov kunde avsluta det i tiebreaket.

Fallert/Jebens - Laurent/Seyboth Wild (1) @ 3.25

Turnering: ITF M25 Ajaccio

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 16:30

Namnstarkt motstånd

Vi beger oss idag mot Frankrike där det spelas en M25-turnering i Ajaccio. Man har förflyttat sig från gruset nu och mot början av hardcourt-säsongen även på futuresnivå.

Det är finaldags här i Ajaccio med två par som jag inte riktigt trodde på förhand skulle stå här idag, men nu gör man det och den känns väldigt intressant ur ett par perspektiv.

Det är ett namnstarkt motstånd som vi ställs mot här i form av Laurent och Seyboth Wild. Ett lustigt par kan jag nästan tycka då det inte känns som att man skulle spela ihop men man har gjort det bra och vunnit sina matcher i tuffa avgörande super-tiebreak. Bland annat blev det vinst mot Chaviunc/Olivetti i första omgången och i semin mot Jomby/Pontico. Så det är två bra vinster för det här paret som denna vecka spelar för första gången ihop.

Laurent har många år på touren nu trots att han bara är 26 år gammal. Hade en toppnotering tidigt i karriären med nästan topp 500 i världen i singeln och i dubbeln mot närmare 400 men har senaste åren i stort sett tappat allt detta och kollar vi på antalet spelade matcher ligger nog mycket i att Laurent kanske dras av lite skadebekymmer, men inget jag vågar säga till hundra.

Hans partner denna vecka är den brasilianska supertalangen Seyboth Wild som är hela åtta år yngre än Laurent. Har redan börjat etablera sig i singeln som en spelare runt Challengern och på grus är detta en väldigt kompetent spelare som är otroligt skicklig från baslinjen. I dubbeln är det än inga större framgångar men trots allt en ranking runt 500 i världen. Seyboth Wild lär nog aldrig riktigt satsa på dubbeln som singeln och det har varit rätt sparsamt genom åren i antal matcher. Han har dock kompetensen för det och blir en giftig spelare i returspelet, möjligen anledningen till att man lyckats så bra denna vecka mot storservarna man mött.

Stark vecka

Jag håller helt med spelbolagen att Laurent och Seyboth Wild ska vara favoriter i den här matchen. Ser vi till grundkompetensen så ligger de steget före men Fallert och Jebens tycker jag har visat upp en stark vecka här och underskattas en hel del. Utmana, det kommer dom att göra.

Fallert och Jebens är inga direkt kända spelare och det är förståeligt men följer man futurestouren har man nog sett dom skymta förbi någon gång. Fabian Fallert ska inte blandas ihop med Florian och med Florian hade detta nog varit ett mer korrekt odds, men Fabian underskattas nog mycket på grund av att han inte spelat många professionella matcher.

Fabian kommer från en framgångsrik sejour på collegetouren där han spelat för Ole Miss. I dubbeln skördade han störst framgångar och var sista åren bland de 25 bästa dubbelspelarna i landet. Det är också i dubbeln han spelat mest professionellt och där har han tidigare en titel från något år tillbaka med Florian där man slog ut enormt bra spelare under hela denna vecka och visade prov på stor kapacitet i dubbeln. Exempelvis slogs Maden/Meis (som vann en GS precis), Jomby/Lescure och Cornea/Laaksonen ut i den turneringen, vilket inte är några medelmåttor direkt.

Annars har det varit mest spel i år 2019 och då har Fabian enbart spelat med Jebens i tre turneringar där det blivit en final och en kvartsfinal tidigare. Samspelta börjar man bli och man har även ett vapen i Jebens som är en väldigt stark servare på denna nivå. Det blir två olika spelartyper där då Fabian är mer aggressiv framme vid nät och Jebens kan stå och slå med tunga grundslag från baslinjen samt serva hårt.

I denna match är det såklart otroligt viktigt att man är på topp och inte ger bort något gratis. För då kommer man straffas direkt när Laurent och Seyboth Wild är tillräckligt skickliga för det. De har rutinen men är enligt mig kanske inte bäst i dubbeln ändå så jag tror det kommer finnas även chanser för Fallert och Jebens, speciellt då Seyboth Wild inte får ut sitt fulla spel på underlaget.

Man har annars samspelet och bra form tillsammans Fallert/Jebens och jag tror det kommer betyda mycket idag. Man har absolut inget att förlora i dagens match och det vet man nog om, så jag förväntar mig att de båda går ut och nöter på till sin fulla kapacitet. Jag gillar oddset till 3.25 och tycker mer korrekt bör vara ned mot 2.75.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.