Lindstedt/Ostapenko vann under gårdagen till fina 2.50 gånger pengarna. Trots underläge 2-6 i första set kändes det som att paret skulle lösa, bara det då skulle komma en höjning.

Det gjorde det.

Det blir en favorit i repris här då jag dels tycker både Lindstedt och Ostapenko är bättre tennisspelare än Skugor och Olaru om man jämför spelare för spelare, vilket man kanske inte ska göra, men framförallt som lag.

Lindstedt/Ostapenko

3/3 vinster och nu väntar kvartsfinal. Ett set har man tappat på vägen och det mot sjätteseedade Peers/Zhang igår. Annars har man sett fruktansvärt bra ut, utan att på något sätt försöka överdriva här.

Ostapenko kan slå ut kvarvarande spelare i lottningen från baslinjen, kille eller tjej, det spelar ingen roll. Det har Clarke, Molteni och Peers alla känt av.

Lindstedt/Ostapenko kompletterar varandra väl och båda har inga problem med att varken vinna poäng i egen serve eller i returtagandet, oavsett kön. Det är en förutsättning att ha i mixeddubbeln minst sagt.

Skugor/Olaru

Paret fick ett BYE i första rundan och slog sedan Venus Williams och Frances Tiafoe i två raka set. Två mycket, mycket fina singelspelare, absolut, men inte särskilt mycket att hänga i granen i dubbeln och framförallt i mixed. 6-3, 6-1. Stora siffror, absolut, men Williams/Tiafoe, det kändes ibland som de inte ville spela.

I den andra omgången besegrades Mektic/Rosolska, också i raka set och det var absolut en övertygande seger, 6-2, 6-2.

Skugor/Olaru har gjort två fina insatser, men parets första match mot William/Tiafoe säger inte hela sanningen. Resultatet alltså.

Spelet

Jag tycker Lindstedt/Ostapenko övertygat mer än Skugor/Olaru, man har fler vapen och båda kan verkligen slå ut sina motståndare oavsett position på banan.

Det tycker jag inte riktigt Skugor/Olaru båda är kapabla till.

Oddset är i mitt tycke några punkter för högt och jag ser ett värde i 1.77.

Jag spelar Lindstedt/Ostapenko till 1.77 på Bethard.

Alla rekar

Lindstedt, R / Ostapenko, J

Lindstedt, R / Ostapenko, J - Skugor, F / Olaru, R

Bethard 1.77
7.00 u
  • 5.39 u
    Resultat

Ett inlägg av