Speltips: Tennis: Johnson/Johnson - Galdos/Mena

TennisSeb 7/6

Det blev en bra tajming med vädret i Pittsburgh under natten vilket gjorde att vi får skjuta fram spelet till idag istället. Förhoppningsvis bättre väder då men det blir en del matcher som kommer att spelas under dagen där. Så länge vi inväntar Freund/Richmond inatt tycker jag vi kan titta till en annan match lite närmare i tiden.

Johnson/Johnson - Galdos/Mena (2) @ 2.00

Turnering: ITF M25 Salne

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 17:00

Fel favorit

Vi beger oss under den senare dagen till Salne i Belgien där det spelas en stark M25-turnering på futuresnivå. I detta speltips tycker jag man värderat till fel favorit och det är vad vi ska nyttja fullt ut. För både historiskt och kvalitetsmässigt just nu finns det en mängd fördelar som talar mycket mer för Galdos/Mena än de gör för bröderna Johnson.

Galdos är en utmärkt dubbelspelare och banans klart bäste. De senaste veckorna har han varit väldigt bra på Challengern och det är en nivå han mest hör hemma på. Det blev en final för några veckor sedan i Blois Challenger men det är mest föregående år resultaten speglade sig mest på Challengern. Annars en väldigt skicklig spelare framme vid nät som sällan gör misstag och som även kan variera sitt spel med bra kontroll från baslinjen. Har varit rankad så högt som 80 i världen i dubbeln vilket de andra inte ens är nära att nå.

Denna vecka parar Galdos ihop sig med Facundo Mena från Argentina. En otroligt skicklig singelspelare som i min mening är en spelare för Challengern men varit borta lite på grund av skada och nu håller på att bygga sin ranking igen. Oftast väldigt dominant på gruset där han är enormt stark i grundspelet och vinner mycket i sin bollskicklighet. Just de här spelartyperna som Galdos och Mena visar upp tror jag är den perfekta typen av ett par på den här nivån och gruset. Då har vi två som täcker i stort sett alla områden, bra framme vid nät, duktiga vid baslinjen och starka returnerare. Även om man mött svagt motstånd denna vecka så är det inga som helst tvivel att det är ett par som ska spela finaler på denna nivå.

Saknar spets

Fördelarna för bröderna Johnson är många, man är samspelta sedan barnsben, väldigt jämna och har väl alltid spelat bra och vunnit mycket tillsammans.

Men det saknas ändå något i deras spel som gör att man inte tar sig längre och tyvärr så är det att man saknar spets. Ingen av dom sticker ut och här något speciellt vapen som kan avgöra det lilla extra och det är såna egenskaper man ofta faller på om man vill ta sig lite längre.

Resultaten är till och från för bröderna med, man har bra resultat från ett par grusturneringar i Europa men senaste veckorna hemma i USA har varit tuffa med och jag har svårt att se dom kunna kliva tillbaka till sin toppnotering som 250 i världen igen.

Man är solida dubbelspelare men saknar en del i returspelet som gör att det blir svagheter i spelet. Det visar sig tydligt när man möter mer singelspelare i dubbelmatcherna då man måste fokusera på att hålla serven på topp.

Bra form denna vecka för bröderna Johnson med när man tog en fin skalp i två raka mot Eriksson/Vanneste. Annars har det inte varit något vidare motstånd för dom heller så att det är i grunden de två starkaste paren i final och även de högst seedade denna vecka.

Det blir ändå svårt för mig att värdera bröderna som favoriter när man saknar mycket som Galdos/Mena ändå har. För Galdos/Mena kommer det här passa väldigt bra då man kommer kunna nyttja väldigt mycket mer i returspelet än bröderna. Det är också två i grunden mycket bättre tennisspelare och egentligen kommer det handla mer om att Galdos/Mena inte ska göra några fel än att bröderna måste prestera. Nackdelen ligger såklart i att bröderna är mer samspelta men i just denna match tycker jag inte det väger in tillräckligt mycket. Korrekt odds är i min mening ned mot 1.57 på Galdos/Mena så det finns absolut en del utrymme i denna prissättning.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.