Speltips: Elevate - Midnight: Två nya laguppställningar ska mötas

IceCod 6/29

Det finns ingen logik i Evil Geniuses just nu, man utmanar 100 Thieves på respawn och vinner en bäst av fem för att förlora båda hardpoints mot Units så spelet förlorar. Det verkar som bettinggudarna aldrig vill att jag ska prestera jämna resultat, antingen verkar allt sitta eller ingenting. Men det har fungerar bra förut, hoppas ni är med mig framöver. Det kommer mycket ljusare tider, förhoppningsvis är det i juli som vändningen kommer.

Elevate

Om det är något som Elevate alltid har varit enormt duktig på, är hardpoint. Wailers skulle jag säga är en av europas bästa spelare i detta spelläget och han har tagit fransk CoD till en helt ny nivå när han kommit in i det tidigare franska laget. Man är inte lika bra på Control Point och S&D vilket förvånar mig, det ska vara de två lättare spelsätten att lära sig. Man har nu fått in två nya spelare i Lacefield och Believe, det är två otroligt skickliga spelare och framförallt Lacefield som har bevisat att han hör hemma i toppscenen. RizK och Breszy är de två som fick gå och på pappret ska detta var en otroligt bra uppgradering individuellt, med dessa skickliga spelare ska de gå från ett riktigt bra lag på hardpoint till att kunna utmana de bästa lagen på det spelläget. Om man kollar på hur bra Elevate spelade på hardpoint under CWL Anaheim så ser man att man verkligen är ett lag att räkna med, man spelar 1-1 mot Splyce, 0-2 mot 100T, 1-1 mot eUnited, 1-1 mot Reciprocity och 1-1 mot UYU. Detta var med gamla laguppställningen och vi kommer få se två spelare som förstärker laget ytterligare, detta mot ett Midnight som har haft problem mot hardpoint med en tveksam ny lineup.

Midnight

Midnight har länge haft problem och det är något som verkar återkomma till Parasites lag. Enda sedan BO2 har Parasite, trots att han är individuellt duktig, aldrig riktigt lyckats på samma sätt som tidigare. Många har påpekat att detta är pga hans attityd och det är en tydlig faktor till varför lagmoralen är låg när Parasite är med i laget, speciellt när han försöker ta en ledarroll. Parasite har en väldigt tydligt syn på hur man ska spela spelet och han har alltid haft problem att ta in nya synpunkter och möjligheter att utveckla sina strategier på hardpoint. Dagens CoD-spel är väldigt snabba spel jämfört när han själv var i sin toppform, det är mer aggressivt spel med mindre tydliga strategier och mind games i spelet. När spelet förändras måste man, oavsett om man spelat spelet väldigt längre och blivit världsmästare, vara villig att utvecklas och ta in synpunkter. Om Dashy och TJHaly skulle gå tillbaka och möta Parasite på BO2 eller BO1 med deras aggressiva och hänsynslösa spelstil skulle Parasite straffa dom direkt, men nu är det inte det spelet som vi spelar.

Midnight har varit otroligt dåliga på hardpoint och under CWL Anaheim fick man med sig 0-2 mot Enigma6, 0-2 mot FaZe, 2-0 mot Splyce och 0-1 mot Units. Deras nya tre spelare är inte något jag alls är imponerad över, det enda som kan ställa till det för Elevate denna matchen är om deras individuella spelstilar krockar när man väl spelar. Det är en risk man får ta och det är likadant för Midnight, det är två nya lag och Elevate bara ska vinna detta.

Spel: Elevate map1 @ 2.20

Spelstopp: 2019-07-01 21:00

Liga: CWL Pro League

Bolag: bet365

Värdering: 4/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt