Speltips: Tennis: Oosterbaan/Rodriguez - Hilderbrand/Mayo

Det blev inget spel idag tyvärr då dåligt väder i Yinchuan ställde till det. Vi får helt enkelt vänta till morgondagen och möjligen kanske det gynnar oss när motståndet sätter fokus i singeln. Det ser ut att vara korrekt odds nu så jag kan inte säga att man ska hänga på om man missat det, utan bättre att i så fall plocka den live.

Oosterbaan/Rodriguez - Hilderbrand/Mayo (2) @ 5.00

Turnering: ITF Rochester M15

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 01:30

Potentialen finns

I detta speltips så kommer vi att försöka oss på och backa ungtupparna, Hilderbrand/Mayo. Potentialen finns där utan tvekan men som för många andra i den åldern gäller det att man också kan konvertera det på proffstouren.

Mayo har imponerat mycket på mig och är lite av en personlig favorit. Än så länge ödmjukt med turneringar men jag tror det kommer att bli mer och mer ju längre tiden går. Rankad som topp 50 i världen på juniorrankingen och gjorde bra ifrån sig redan förra året i en Challenger. 2019 har det inte varit något speciellt för honom utan det är mest senaste tiden han börjat spela kontinuerligt. Däremot gjorde han sig bra i dubbeln förra veckan med en semifinal men än lite svårt att veta hur bra han är i dubbeln också, då han bara spelat sex matcher totalt.

Mayo och Hilderbrand känner varandra sen långt tillbaka och under juniortiden blev det faktiskt någon dubbelturnering ihop. Hilderbrand var också högt rankad som junior, där han slog sig in bland de 25 bästa i världen. Likväl här har det inte riktigt körts igång igen från hans håll. Ser vi till dubbeln har han bara spelat fyra matcher med två kvartsfinaler bland annat.

Jag förstår att man lätt kan få en annan bild av resultaten som uteblivit och inte tillräckligt mycket spel än men det är just i en sån här match de har utmärkta förutsättningar för att skrälla. Både Hilderbrand och Mayo är väldigt duktiga från baslinjen och otroligt bollsäkra, man föredrar gruset där också spelplanen är under i Rochester. Man kommer vara farlig i returspelet men den stora svagheten ligger i om de orkar stå emot i servegemen.

Dubbelresultaten uteblivit

Man möter två väldigt starka spelare inatt. Både Oosterbaan och Rodriguez är två välbekanta namn på futurestouren, där Oosterbaan nu börjat ta större kliv efter sin collegesejour. Rodriguez har varit med länge och var för några år sedan bland de bättre på denna nivå men tappade allt senare och nu börjar återkomma till kanske en snarlik nivå.

Man har gått bra i singeln dessa två men dubbelresultaten tycker jag uteblivit. Rodriguez har ändå spelat många år nu men han har aldrig varit direkt skarp i dubbeln och har ett minusfacit nästan. Rodriguez har gått bra de senaste veckorna där det blivit två finaler med Hidalgo men runtom där har det inte varit något som direkt sticker ut.

Oosterbaan tycker jag är bättre i dubbeln och har en spelstil som passar in mer där. Storväxt med riktigt bra serve som gör sig perfekt på hardcourt-underlag. Likväl här har det aldrig släppt ordentligt i dubbeln heller för Oosterbaan, har ett +/- noll facit i stort sett med men hade några turneringar på hardcourt förra året där han gick starkt. Historiskt en bra spelare i dubbeln från college men än så länge inte samma skärpa där.

Just i läget som det är nu tycker jag absolut att Oosterbaan/Rodriguez är bättre spelare än Hilderbrand/Mayo. Sett till kvaliteten så ska man vara favoriter här. Däremot tycker jag att fem är rätt så högt och indikerar på liten chans för två väldigt talangfulla spelare i grunden. Man passar bra in på gruset och trivs med att spela mycket långa dueller som jag tror det kan bli här. Mycket hänger kring sitt spel i servegemen där man nog lär få det tufft, men kan man hålla undan där tyder Oosterbaan/Rodriguez historik på att chanserna kommer att finnas. Mer korrekt i nattens match tycker jag är ned mot fyra gånger pengarna.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.