Sista veckan av månaden och som tiden springer iväg. Ett halvår har redan gått och vi är snart inne i juli månad. Förvisso är det Wimbledon då så vi har en del att se fram emot, men det är lite skrämmande att tiden också går så fort. Nåja, ta vara på tiden ska vi allt göra och det genom att fortsätta med speltipsen.

Wang/Yeung - Lo/Niki (1) @ 3.00

Turnering: ITF M25 Yinchuan

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 09:30

Kan han visa resultat

Vi startar veckan i Yinchuan, Kina, denna vecka där det är en av ett par M25-turneringar som spelas. En intressant match här direkt i inledningen där jag tycker det finns utrymme för en fin skräll.

Det är ett rätt så namnstarkt par som vi ställs emot imorgon i detta speltips. Även om man inte har spelat ihop tidigare så är det två spelare som varit skickliga på den här nivån. Niki är den som sticker ut mest i dubbeln, och när det gäller Lo är jag mer ifrågasättande, kan han visa resultat för att rättfärdiga detta odds?

Lo är lite av ett mysterium som dyker upp lite då och då i turneringar. Har egentligen aldrig spelat mycket dubbel, totalt bara 17 matcher och där sju vinster. Han har några resultat i singeln från lokala Challengers som gjort att han stigit enormt på rankingen men också förluster mot spelare som Ayap. Så var hans kvalitet egentligen består sig känner jag inte är tillräckligt svarat på än.

Niki däremot har en gedigen historia av singeln och dubbeln på den här nivån. Ett par år absolut toppen av dubbelspelare i Asien på futures. Även om han kanske inte i år presterat som tidigare i dubbeln så är han absolut farlig då det är en stabil spelare både i serve och framme vid nät. I år har det varit mycket byte av partners vilket gjort att han kanske inte fått resultaten med sig. Har en final för någon vecka sedan bara men annars har det varit lite upp och ned med förlust bland annat mot Chin/Ny och Cui/Li på sistone.

Bra form kan leda till vinst

Man kan tro på oddset att Lo/Niki möter två rätt mediokra spelare, men så är inte fallet här. Till skillnad från Lo/Niki är det här i stort sett två spelare som bara är bra i dubbeln och både Wang/Yeung befinner sig runt 500 i världen.

Wang kommer in med toppform till denna turnering där han har två dubbeltitlar de senaste två veckorna. Annars har det varit en rätt så slö start på året för Wang, som nu börjar komma igång. Det har främst varit under 2018 som han visade sin bästa sida med bra spel även på Challengern och ett par titlar på futuresnivå.

Samma visa ungefär för Yeung som också var dominant 2018. Där blev det tre titlar och ytterligare ett par finaler med ett facit på 36 vinster och bara tio förluster. I år har det varit lite tuffare men han har börjat hitta formen då han de senaste veckorna bland annat har en final och semi på futures.

Både Wang och Yeung har bra form och jag tror det kan vara avgörandet som kan leda till vinst imorgon. Det är också i min mening två spelare som är bättre i dubbeln än Lo/Niki, men tyvärr faller man på att motståndet har högre kapacitet och är rättfärdigade favoriter. Däremot tycker jag tre gånger pengar känns lite väl högt sett till vad de båda paren åstadkommit och fördelen med både formen och hemmaplan, där Wang alltid är bra, tror jag kan leda till en fin skräll imorgon. Mer korrekt odds känns mot 2.50 så vi har en del spelrum även här.

Alla rekar

Yeung, P / Wang, A

Yeung, P / Wang, A - Niki, T / Lo, C

bet365 3.00
5.00 u
  • -5.00 u
    Resultat

Ett inlägg av