Speltips: Tennis: Radojkovic/Tepavac - Kestelboim/Lipovsek Puches

Tennis 6/15

Lustig match i söndags när vi backade Skupski/Smith att vinna deras match. Man började fruktansvärt och halkade efter med dubbelbreak ned och i andra set hade man åtta breakbollar som missas men fick kapitulera på den enda som motståndarna hade. En blandning mellan en katastrofal insats och missade chanser får man allt sammanfatta det som.

Radojkovic/Tepavac - Kestelboim/Lipovsek Puches (2) @ 1.72

Turnering: ITF M15 Balatonalmaldi

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 13:00

Är osäker på var dom står

Det blir en rätt så spännande match här som får inleda vecka under tisdagen, som nu förtiden, blivit dagen där dubbeln drar igång för veckan.

Till matchen är det två par som skiljer sig åt en hel del om vi kollar till resultaten och spelet det senaste året. Jag är osäker på var dom står just nu, Radojkovic/Tepavac och det är den största anledningen till att jag inte kan backa dom imorgon och varför jag tror de har sämre chans än oddset säger.

Först och främst, så är Tepavac en enormt duktig spelare i grunden. Etablerade sig på Challengern för några år sedan i singeln med ranking innanför topp 200 och var en mästare utav rang på futurestouren där han svepte det mesta en gång i tiden. Sedan så tog samtidigt som hans tennis gick bra, så även fart i hans boxningskarriär och det är en av anledningar till att han inte spelat så mycket de senaste åren. Tepavac försöker nu kombinera en karriär i dom båda, och han har redan en titel i år i singeln, vilket visar att han inte har tappat allt, trots så mycket pauser från sporten.

I dubbeln däremot så har han aldrig riktigt varit någon stjärna. Samtidigt som singeln gick i raketfart blev fokuset kvar där och han var aldrig innanför topp 500 i dubbeln. Historiskt är det tillbaka till 2013 där vi hittar en hel del matcher för hans del i dubbeln men efter det har det varit rätt så få matcher från hans sida. Egentligen en spelare jag tycker kan passa bra in i spelformen men han har inte riktigt snabbheten och rörligheten för att jobba tillräckligt aggressivt framme vid nät och det kan mycket väl vara en anledning till det.

Denna vecka spelar han ihop med den unga serven Radjokovic. Knappt 18 fyllda men har i ett par år nu spelat dubbeln på futurestouren på heltid. Väldigt oklar spelare som i stort sett alltid lyckas para ihop sig med namnstarka spelare i dubbeln. Tog en hel del poäng tillsammans med Brkic för några år sedan, som nu spelar på Challengern ofta, men har sedan dess faktiskt inte några speciellt bra resultat. I år har varit riktigt dystert för honom med bara tre vinster och nio förluster. Mycket partnerbyten har det blivit och det kan inte vara lätt att alltid spela vecka för vecka på det sätt som Radojkovic gjort.

Nu är man faktiskt lite samspelta ändå Tepavac och Radojkovic då de under 2018 faktiskt spelade tre turneringar ihop med bäst resultat med en semifinal i den sista. Tyvärr så tror jag inte detta räcker för imorgon ställs man mot ett riktigt starkt och såväl samspelt par.

Stark inledning på 2019

Man har en riktigt stark inledning på 2019 både Kestelboim och Lipovsek Puches när man tittar på dubbeln. Kestelboim med 20 vinster och fem förluster och Lipovsek Puches 22 vinster och lika många på förlustsidan. Utöver det är Kestelboim i enorm form då han är obesegrad de två senaste veckorna i dubbeln och Lipovsek Puches från sin senaste turnering med, så ja, vi kan säga att vi väljer att backa det mest formstarka paret idag.

Man är även samspelta ihop även om det var länge sedan man spelade ihop nu. Tillbaka till 2017 får vi gå där man tog en titel på ett försök och går vi tillbaka till 2014 hittar vi deras första turnering tillsammans. Det här är två spelare som känner varandra ut och in och som varit goda vänner under en lång lång tid och det är en stor anledning till att man spelar så bra ihop.

Underlaget som gäller imorgon är grus och det är i stort sett det enda som argentinarna spelar. Så fördelen ligger också en del där då Tepavac egentligen är en spelare som nyttjar sin serve bättre på Snabbare underlag.

Ett stort frågetecken tycker jag också ligger lite i Radojkovic förmåga. Sett till dessa fyra så ligger han i en nivå långt ifrån de andra i spelkapacitet och det är en spelare som ofta kan ha lite problem med sina servegem. Här tror jag det kommer finnas mängder med möjligheter för argentinarna att nyttja om man är på tårna och med på direkten. Med tanke på den fina formen så kommer man in här till denna vecka i riktig bra slag och ska definitivt ses som ett av förhandsparen till att vinna dubbeln. Det är en lite lurig match ändå imorgon då motståndet ändå håller en viss kapacitet, men det är som sagt mycket för serberna att bevisa fortfarande och med Tepavac som inte spelar på heltid och aldrig varit en dubbelspecialist så tror jag det finns en mycket god möjlighet här i matchen. Just i detta läge tycker jag faktiskt 1.72 är bra och att oddset borde vara lägre än så.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.