Speltips: Tennis: Cozbinov/Holt - Dunbar/Fox

Tennis 6/15

Det kunde slutat illa igår men löste sig till slut när Goldhoff/Rapp kunde vinna sin match efter 11-9. Man hade 9-6 i tiebreak men förlorade tre raka bollar och som alltid börjar man fundera på vad som händer då, men vi slapp det för denna gång. Nu ska vi se om vi kan fortsätta när vi närmar oss avslutningen på denna vecka.

Cozbinov/Holt - Dunbar/Fox (1) @ 1.9

Turnering: ITF M25 Wichita

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 20:30

Bäst denna vecka

Återigen så tycker jag att spelbolagen satt fel favorit i den här matchen, precis som i tidigare fall under veckan från den här turneringen bland annat.

Det är ganska tydligt att Cozbinov/Holt varit bäst denna vecka och inte alls förvånande i min mening. Det här är två riktigt starka spelare på den här nivån i dubbeln. Raka setvinster har det blivit under hela veckan och det mot motstånd som bröderna Johnson i semin, Reinberg/Smith i kvarten och Brown/Clark i första omgången.

Cozbinov har haft ett bra år med två titlar och har för det mesta spelat på amerikansk mark. Cozbinov har ofta bytt partner vilket jag tror gjort att hans resultat inte kanske varit jämna hela tiden men överlag så tycker jag han visat sig vara en väldigt kompetent dubbelspelare som med lite fler turneringar och kontinuerligt spel kommer klättra en hel del på rankingen.

Holt är utan tvekan banans bästa spelare och han är i stort sett bra på allt. Såväl singeln som dubbeln presteras i de veckorna han spelar och det är inte lustigt att Holt var rankad som nummer ett i nationen. Han befinner sig för närvarande på college där han i både singeln och dubbeln rankas topp tio och just dubbeln hittar vi honom som nummer två på rankinglistorna vilket gör hans facit på 30 vinster och bara åtta förluster på proffstouren desto mindre chockerande.

Har fått kämpa

Till skillnad från paret vi backar idag har motståndet fått kämpa en hel del för att ta sig till finalen. Man nådde hit genom att vinna tre matcher i super tiebreak, vilket såklart är starkt gjort, men samtidigt har det varit riktigt ojämnt i spelet emellanåt och matcherna har oftast svängt en hel del. Mest imponerande att man slog ut Arconada/Hidalgo i första omgången och minst imponerande när man förlorade 6-1 mot svaga spelare som Bushamuka/Reed.

Dunbar tycker jag är en intressant spelare som tidigt visade att han kan utmana många spelare i singeln med sina starka grundslag. I dubbeln har det varit väldigt blandat för Dunbar men i år har det blivit två turneringar inkluderat denna, och i första precis som här en final också. Annars har han ett negativt facit sett till de andra åren men oftast väldigt sparsamt med spel i dubbeln.

Fox är lite vassare i min mening men han har också en del att bevisa då han inte än spelat tillräckligt mycket på proffstouren. Har också som Dunbar varit bäst i år om vi tittar till historiken med även där en tidigare final i år. I grunden är han mer utav en dubbelspelare än Dunbar och det är en rätt typisk brittisk spelare som vi har att göra med här.

Jag tycker inte riktigt oddset speglar varken tidigare prestationer eller kvalitet på spelarna som det är nu. Både Cozbinov och Holt är i min mening bättre spelare individuellt än Dunbar/Fox och man har denna vecka än så länge visat sig vara riktigt starka tillsammans. Både Cozbinov och Holt har också en hel del mer erfarenhet från finalspel i dubbeln och jag tror det kan komma att bli avgörande i såna här matcher. Som sagt har jag svårt att hålla med oddsättningen här och tycker Cozbinov/Holt bör vara favoriter ned till 1.66 idag.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt