Speltips: Tennis: Goldhoff/Rapp - Romios/Walkin

Pekka tennis 6/13

Vi hade väldigt mycket otur igår när Kessler/Stalder inte lyckades vinna. Var faktiskt bättre i båda seten, där man också vann mer poäng i dom och så även i matchen. Men det var inte riktigt marginalerna med oss och Kessler/Stalder blev besegrade i super tiebreaket med 10-7. Riktigt bra spel dock som jag är otroligt nöjd med, det visade sig precis som jag trodde att man underskattade Kessler/Stalder väldigt mycket och spelbolagen var inte alls nära i sin oddssättning på förhand. Vi får fortsätta nu helt enkelt och se om vi kan hitta nytt spel med lite mer marginaler på vår sida.

Goldhoff/Rapp - Romios/Walkin (1) @ 2.25

Turnering: ITF M15 Cancun

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 19:00

Riktigt bra start på året

Vi beger oss från USA till grannlandet Mexiko där det ikväll är dags för semifinaler i dubbeln. Vi går som allt som oftast på underdogsen i matchen och här tycker jag det är ett väldigt intressant par att backa. Man har en riktigt bra start på året Goldhoff/Rapp, både tillsammans och även ihop med andra om vi tittar till dubbeln.

Tillsammans i år så har man spelat sex turneringar (inklusive denna vecka) och man har två titlar med ett fint facit på 15 vinster och bara tre förluster. Dom tre förlusterna kommer mot Findel-Hawkins/Peniston, Pervoralakis/Spec och Redlicki/Sell. Inte några dåliga spelare direkt, där två av förlusterna också kom i super tiebreak. Jag tycker man visat att man detta år verkligen är att räkna med på den här nivån och fortsätter man så här så kommer man vara i toppen till slutet av sommaren. Tittar vi också individuellt på dom under året så har vi ett facit för Goldhoff på 20 vinster och fem förluster och Rapp på 27 vinster och bara åtta förluster.

Båda har i stort sett startat sina karriärer på riktigt i år efter att ha spelat på college tidigare. Goldhoff var rankad som nummer två i landet i sin åldersgrupp och var riktigt bra även på college för University of Texas. Rapp återfanns bland UCLA och var bland de bästa dubbelspelarna i landet, så det är heller ingen chock att man går bra också nu på proffstouren.

Denna vecka har man varit stabila med en enkel seger över två svaga spelare och sedan en riktigt fin vinst i kvarten mot Lopez-Villasenor/Panta med 7-5 6-2. Det är ett väldigt starkt motstånd som man mötte och att vara så dominanta tycker jag är ytterligare ett bevis på att man faktiskt bara blir bättre och bättre tillsammans.

Överskattad på grund av ranking

Motståndet är helt okej på den här nivån och består av australienska paret Romios/Walkin. Preics som Goldhoff/Rapp är detta ett par som spelat ihop en del i år. För Romios/Walkin har det blivit fyra turneringar där man också gick vinnande i en för bara två veckor sedan.

Walkin har sedan han blev avstängd för matchfixning verkligen kommit tillbaka med besked. Innan en väldigt medioker spelare men verkar ha tränat en hel del och framför allt i dubbeln har han växt fram som en bra spelare. Inledde året med tre raka dubbeltitlar i Australien och har sedan fortsatt prestera. Tittar man dock dessförinnan så har det varit rätt blandade resultatmen det är självklart en spelare att räkna med i och med vad han presterat i år.

Romios har ett par resultat som är bra genom åren, men jag tycker att han är det svagaste kortet av dom fyra på banan idag. Romios förlitar sig väldigt mycket på sin serve och han servar bra men kan vara lite väl ojämn ibland för att bli steget bättre. Rör sig inte heller så extremt bra och det kan ofta vara en nackdel i dubbeln när duellerna blir lite längre.

Jag tycker att man just på detta par tittar lite väl mycket på att man har rankingpoängen och inte Goldhoff/Rapp. Jag har sett i en del matcher om man tittar på singeln där Romios varit alldeles för stor favorit på grund av att han rankats högt i turneringen men som spelare inte alls varit mycket bättre. Så tror jag även det finns en liten risk för idag.Romios/Walkin har inte mött något särskilt motstånd denna vecka och man har en tuf match mot Aramburu/Khotkov bland annat i första omgången som gör att jag blir lite osäker på dom nu när motståndet är ett par nivåer högre.

Underskattas sett till prestation

Jag tycker som sagt att Goldhoff/Rapp underskattas en hel del i denna match, sett till prestation och förmåga. Man har varit riktigt starka ihop under 2019 och har ett grymt facit med titlar ihop. Det tillsammans med att man denna vecka också varit väldigt stabila mot riktigt tufft motstånd gör att jag inte kan hålla med om priset till 2.25 på dom idag. Det är två par här som kommer att vara rätt stabila i sina servegem och jag tror det avgörs på väldigt små marginaler. Ett mer korrekt pris känns omkring 1.83 på Goldhoff/Rapp så vi har en hel del värde att spela runt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.