Splyce förlorar tyvärr både första kartan och den tredje och båda spelen resulterade i förlust. Splyce levde inte upp till förväntningarna inför matchen trots att det var relativt jämnt. Vi fortsätter med CoD när CWL Anaheim spelas i helgen. Vi har många matcher under denna vecka i både CS och CoD och jag hoppas kunna få upp lite CS igen. Nu till dagens inlägg!

Evil Geniuses

Evil Geniuses har ett av laguppställningarna som är otroligt intressant på pappret. Spelare som Attach och Apathy har alltid varit underskattade spelare genom samtliga CoD och BO4 är inget undantag. Om man kan få in en bra kemi i laget är det en otroligt fin laguppställning på förhand, man har JKap som alltid gör det som krävs, han offrar sin inviduella glans för att få laget att vinna. Det är en egenskap som har varit väldigt svårt att hitta tidigare, då samtliga spelare vill vara kvar i toppen av scenen och kollar ofta sin egen rygg före lagets. De sista två är Xotic och Phantomz vilket är två relativt nya namn till toppen av scenen, men på inget sätt har visar någon brist på erfarenhet. Båda spelarna har en god framtid framför sig inom spelet och på pappret ska detta lag vara ett lag som kan utmana de bästa i världen. Under vecka sju under CWL imponerade man väldigt mycket, man vann 3-1 över UYU, 3-1 mot Luminosity och 3-0 över Gen.G. Detta var en indikation för mig att laget har kommit upp till en ny nivå och har utvecklas som lag, sedan gjorde man en väldig flopp under vecka åtta när man förlorade över OpTic, FaZe och Reciprocity. Visserligen var båda förlusterna mot FaZe och Reciprocity med 2-3, vilket ändå får ses som ett godkänt resultat mot ett lag som FaZe. Nu har man haft en paus sedan senaste omgången av ligan och man har haft god tid på sig att öva inför CWL Anaheim. Jag tror att man haft mycket tid nu att öva och sammansvetsa laget att prestera i samma nivå ingame som man har på pappret.

Heretics

Heretics är ett lag som överraskade stort när man utmanade samtliga topplag på hardpoint och besatte sig en otrolig kemi som lag, det var väldigt farliga på hardpoint. Nu verkar man dock ha gått ner några nivåer igen och är inte samma utmanare som man var tidigare till topplagen. Man förlorar med stor marginal med topplagen som t.ex 100Thieves och OpTic. Man ser även att man har svårt mot lag som Enigma6 och Elevate och dessa lag är betydligt sämre än vad Evil Geniuses är på pappret, EG måste se till att man får ut all potential man har när man spelar. Individuellt ligger Heretics längre bak än de flesta av spelarna, men man har spelat länge ihop och besitter en väldigt god kemi som gör att man kan prestera på en hög nivå.

Om Evil Geniuses får ut potentialen ska detta inte vara några problem och det är bara en tidsfråga innan man gör det. Denna lineupen ser enormt stark ut och jag tror att man har kunnat få tillräckligt mycket tid för att kunna blomma ut under CWL Anaheim.

Spel: Evil Geniuses -1.5 @ 2.62

Spelstopp: 2019-06-14 23:00

Liga: CWL Anaheim

Bolag: bet365

Värdering: 3/5

Alla rekar
Evil Geniuses -1.5
Evil Genuises - Heretics
3.00 u
-3.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets