Speltips: Tennis: Kirchheimer/Lebedev - Kessler/Stalder

ATP 2/17

Vi har hittat två riktigt vassa spel denna vecka som från underdogs-positioner totalt kört över sina motståndare. Först häromdagen med 6-0 6-1 och nu idag efter en framflyttning från igår kunde Altmaier/Grilla vinna med 6-1 6-1. Det blir tuffare att hitta såna här nu när veckan går mot sitt slut, men jag hoppas att detta är en indikation på att vi börjar hitta rätt.

Kirchheimer/Lebedev - Kessler/Stalder (2) @ 3.25

Turnering: ITF M25 Wichita

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 23:00

Hamnat helt fel

Vilken underskattning man gör av Kessler/Stalder här. Jag kan tycka att man hamnat helt fel här i värderingen och jag har svårt att finna anledningar till varför man ska vara så stora underdogs ikväll.

Man öppnade turneringen oerhört starkt ihop denna vecka när man slog ut Redlicki/Zhu i raka set. Då pratar vi ett av de vassaste paren på den här nivån. Annars är det mest deras dubbelresultat från college som sticker ut, där Kessler är All-American i dubbel och ett riktigt fint facit i både dual och kombinerat i Florida där han spelat.

Stalder kommer från TCU och gjorde fina avtryck för bara några veckor sedan i NCAA-mästerskapet. Rankad redan tidigt bland de tio bästa dubbelspelarna i landet och har nu bara något år kvar innan han kan komma ut på touren och spela heltid.

Båda har tyvärr inte så många turneringar än på professionell nivå och jag antar att det är där som oddssättarna tittar vilket ger synen av ett litet skevt odds. Bara matchen tillsammans mot Redlicki/Zhu i tisdags bör vara en bra fingervisning kring hur kapabla man är och jag tror nu även när man fått en match i benen tillsammans att man också börjar hitta samspelet vilket kan bidra till än mer stabilt spel.

Mest i singeln

Motståndet är lite mer vana vid spel på professionell nivå, och är ett par som består av Kirchheimer/Lebedev. Tittar man på dessa spelare så syns det rätt tydligt att man är mer vana mest i singeln, men det är två kompetenta spelare som inte ska underskattas bara för det.

I dubbeln är det Kirchheimer som visat prov på sin styrka. I år har det lossnat med en titel och en ytterligare final i dubbeln men kollar vi tillbaka historiskt så har det varit oftast sparsamt med spel i dubbeln och rätt så dåliga resultat överlag. Har ett facit på bara 16 vinster och 25 förluster vilket inte är något speciellt bra. Kirchheimer är en spelartyp som trivs bäst att spela långa dueller från baslinjen och han föredrar mest gruset vilket gör att han kanske inte riktigt hittat spelet i dubbeln. Mycket kan också vara på grund av ofta byten av partner med.

Lebedev är en yngre spelare som är väldigt lovande tycker jag men som inte riktigt kanske fått till det resultatmässigt. I dubbeln har han bara spelat nio turneringar totalt och som bäst blev det en final under första veckorna 2018. Till skillnad från Kirchheimer är detta en liten mer offensiv spelare som trivs bättre på lite Snabbare underlag och denna vecka här vi just utomhus hardcourt som underlag.

Kanske är det jag som tror alldeles för mycket på Kessler/Stalder förmåga här. Eller så är det så att spelbolagen satt helt fel odds. Oavsett så tycker jag att detta odds är alldeles för högt och det måste bara spelas. Sett till dubbeln så är både Kessler/Stalder mer vana och utpräglade än Kirchheimer/Lebedev. Det som talar mest för motståndarna är att man har mer rutin från dessa turneringar och att det är individuellt två spelare som är skickligare än Kessler/Stalder. Där kan jag inte annat än att hålla med oddsättningen. Jag kan dock tycka att man missar mycket i oddset från matchen mot Redlicki/Zhu där man var riktigt stabila i serve och det är inget motstånd som man slår enkelt med tanke på att de har ett par titlar tillsammans och var helt oslagbara i dubbeln på UCLA-tiden. Kirchheimer är ute ur singeln redan och Lebedev spelar idag där jag tror hans fokus ligger till 120 procent. Kanske nyttjar det också möjligheter med ett uttåg för Lebedev i matchen där så det finns även psykologiska faktorer som jag tror kan gynna oss ikväll. Oavsett så tror jag detta kommer bli mer jämnt än vad det på förhand anspelas som och det är egentligen bara att hålla tummarna för att analysen är korrekt och vi får fortsätta den fina formen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.