Vi har inte riktigt haft resultaten med oss den senaste tiden och inte heller har det blivit mycket spel överlag. Tyvärr har jag inte tyckt utbudet varit något speciellt men jag hoppas att det nu höjer sig igen och vi kan fortsätta med speltipsen.

Crawford/Riffice - Emhardt/Hamilton (1) @ 1.90

Turnering: ITF M25 Wichita

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 00:30

Väldigt starka juniorer

Äntligen börjar det att dra ihop sig med turneringar på lägre nivå igen i USA. Denna vecka hittar vi speltipset från Wichita, där en stor M25 är veckans turnering att hålla lite extra koll på.

Inatt drar dubbeln igång lite sakta och jag tycker det finns ett intressant par direkt här att backa och det är två väldigt starka juniorer från USA.

Både Crawford och Riffice har noterats bland topp 10 och topp 20 på juniorrankingarna. Än bättre har man allt varit på proffsnivå där man hittills inte spelat så mycket men redan gjort stora avtryck i många turneringar. 2019 har varit sparsamt med spel för båda två men nu i collegeuppehållet lär man skruva upp tempot ordentligt.

I dubbeln har det inte blivit så mycket spel än men tillsammans har man en turnering tidigare där det blev stopp i kvartsfinalen mot Cressy/Meister under förra året. Trots bara en turnering ihop så är det ändå två spelare som känner varandra otroligt bra sedan ungdomskarriären då man är födda under samma år.

Turneringen tillsammans är faktiskt Crawfords första på proffsnivå. Riffice har däremot spelat lite fler turneringar och har bland annat en kvartsfinal från Challengern i år.

Det är egentligen två spelare som är väldigt inriktade på singelspelet men man är väldigt skickliga från baslinjen och otroligt bollsäkra vilket gör dom till ett stort hot även i dubbeln. I denna match tror jag motståndet också passar dom väldigt bra vilket i min mening gör dom till omotiverade underdogs.

Måste höja sig

Det har varit väldigt blandat för Emhardt/Hamilton den senaste tiden, som idag är speltipset motstånd. Emhardt har jag ofta hyllat då han har fantastiska dubbelmeriter från college, men det har också visat sig vara ett tydligt exempel där collegeresultaten och proffstouren visat sig vara kanske lite för svårt kliv. I min mening måste Emhardt höja sig snart, då han egentligen inte riktigt får till några resultat och fastnat på en alldeles för låg ranking. I vissa turneringar har det dock varit bra prestationer, exempelvis senaste turneringen i april blev semifinal men bättre än så har det inte varit än.

Hamilton är en spelare som inte spelat alldeles för många turneringar men ofta gjort det riktigt bra och gått starkt från kvalen till långt in i veckorna. En spelare som var väldigt bra på college men som än kanske har lite mer att bevisa och ta för sig innan han kan bli bland de bättre på futurestouren.

Dubbeln har inte varit mycket till spel med bara tre turneringar än så länge. Svårt att bedöma honom helt i spelformen men i min mening så är han inte heller någon dubbelspecialist utan enbart Emhardt som spelar renodlad dubbel.

Tillsammans har Emhardt och Hamilton tidigare en turnering ihop, där blev det kvartsfinal så även för dom, när Fruttero/Thomas blev lite för tuffa.

Jag tycker däremot inte att Emhardt/Hamilton ska vara favoriter idag. Dels beroende på att jag inte tycker Emhardt varit tillräckligt bra i år och dels för att Hamilton inte riktigt visat upp tillräckligt mycket än. Men också handlar det om att jag tycker både Crawford och Riffice är mycket bättre spelare individuellt än både Emhardt och Hamilton. De kan båda variera spelet mycket och är riktigt bra i grundspelet, man kommer ha en hel del att säga till om i returspelet och där gäller det för Emhardt/Hamilton att vara på tå och serva bra genom hela matchen. Minsta lilla marginal och Crawford/Riffice är tillräckligt skickliga för att nyttja det. I min mening bör vi ha Crawford/Riffice som favoriter i dagens match och det ned till drygt 1.72.

Alla rekar
Riffice, S / Crawford, O
Riffice, S / Crawford, O - Hamilton, G / Emhardt, C
5.00 u
4.50 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Sebastian "Cirseb" Sebastian "Cirseb"