Speltips: Splyce - Heretics: Nya lineupen i Splyce imponerar

Jönköping Södra vinner sin match med 10-2 och vårat spel till @ 3.25 blev vinst. eAllsvenskan är nu över för i år och vi får hoppas på en ny upplaga under FIFA 20. Otroligt roligt att se en svensk liga för FIFA, speciellt då vi har haft och har många stora internationella namn inom FIFA.

Splyce - Heretics

Splyce har nu genomfört en spelarförändring där Accuracy har fått lämna istället för Nelson. Accuracy som kom från ingenstans under WW2 och vann två turneringar irad med Team Kaliber har fått det lite tuffare detta år. Han är en väldigt långsam och strukturerad AR-spelare, vilket passade mycket bättre under WW2, speciellt första halvåret. BO4 har som tidigare år främjat aggressiva och inviduellt duktiga spelare väldigt mycket där spelintelligens och struktur nästan varit en nackdel, eftersom dessa övertänker ett spel som BO4 där mycket gäller att vara så aggressiv som möjligt utan att tänka och agera på instinkter. Detta är ett byte som jag väntade väldigt länge på i Splyce, individuellt har man ett lag som ska vara top3 i världen just nu. Finns en otrolig kvalité som man inte får så mycket för, det är är inget flyt i rotationen som är otroligt viktigt i respawn. Nolson som är en betydligt mer aggressiv spelare kommer ge Splyce detta, som man gjorde mot Envy igår då man verkligen bevisade vilket lag man är. Envy är absolut inget dåligt lag, det är väldigt duktiga spelare i laget men han hade absolut inte någonting att sätta emot Splyce. Envy tog den första hardpointen efter en dominans från Splyce under första halvan, sedan fick man lite problem och Envy kom tillbaka. Det var första kartan och när man fick lite mer tid blev det 3-0 Control Point och 250-90 på hardpoint. Laget kommer bara bli bättre och bättre med mer tid, man möter Heretics som är ett väldigt bra lag på just hardpoint. Heretics har presterat betydligt sämre på Control Point där Splyce helt enkelt är hästlängder före individuellt. Heretics lever mycket på otrolig kemi i Hardpoint och på Control Point är det individuella som är mer avgörande.

100Thieves

100Thieves har gått upp och blivit någon form av de bästa lagen i världen just nu, man har en väldigt fin form som jag tror kommer att avta. Man har två ganska långsamma AR-spelare i Octane och Slasher, sedan har man inte imponerande SMG-trio i Kenny, Enable och Priestah heller. För att laget ska prestera som man har gjort senaste tiden måste Slasher och Octane göra en otroligt stor del och möter man ett väldigt starkt SMG-lag i Splyce kan det bli väldigt svårt. Jag tror att man kommer få de svårt att möta starka lag som Splyce och OpTic där Octane och Slasher inte kan göra sådan stor påverkan som man skulle vilja. Man såg detta mot eUnited under denna omgången att direkt när AR-spelarna kunde rensa banan för SMG spelarna fick dom problem direkt, då är även inte eUnited något speciellt bra hardpoint lag. Splyce är otroligt underskattade, men 100Thieves är även en aning överskattade enligt bolagen just nu.

Spel: Splyce map3 (vs Heretics) @ 1.80 4/5U & Splyce map1 (vs 100Thieves) @ 2.62

Spelstopp: 2019-06-06 01:00 & 2019-06-07 02:30

Liga: CWL Pro League

Bolag: bet365

Värdering: 4/5 & 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt