Då ska vi försöka kicka igång juni månad och det med ett bättre resultat än i maj. Vi inleder de två första veckorna med stora tävlingar i Hong Kong och Japan så ett inlägg per dag ska försöka komma ut med det bästa spelet för dagen.

Aleksandar Karakasevic

Världens äckligaste spelare att möta i en första omgång är nog den bästa förklaringen jag kan ge. Serben har samlat på sig drösvis med rutin genom åren och även om han rör sig sämre och sämre för varje år så har han en feeling av guld. När han är på humör kan han fortfarande komma in i trans och störa riktigt bra gubbar.

Karakasevic ser vi framförallt i Challenger Series nuförtiden och det är de jag kan bedöma honom på. Att han nu åker till Hong Kong och spelar kan bara betyda att han vill försöka ett tag till och jag måste utgå från att han kommer hit väl förberedd.

Niagol Stoyanov

Stoyanov är likt Karkasevic en spelare med mycket rutin. Han är dock inte alls lik Karakasevic i spelsättet och kommer aldrig att hålla lika länge på en hög nivå som honom. Jag tycker italienaren blandar och ger en del och det är en spelare som jag inte vill spela som favorit på denna nivån.

Stoyanov spelar likt Karakasevic en del Challys. Han äger inte turneringarna på samma sätt som serben utan får oftast kämpa rejält för att ta sig igenom dessa tävlingar.

Slutsats och speltips

Att spela Stoyanov som såhär stor favorit i denna matchen hade jag aldrig gjort. Jag tycker det lutar väldigt mycket åt 50/50 beroende på hur bra form Karasevic är i. Som jag skrev ovan är det riktigt läskigt att möta serben i första matchen då han ofta rycker sönder matcherna med sitt spel. Är man då det minsta osäker eller kommer fel in i matchen så hugger "Kara" som en kobra.

Det finns så extremt många frågetecken till denna matchen. Varför åker dessa herrar hit för att spela? Har de andra planer och tar detta som semester? Hur är deras form? Alla dessa frågetecken gör att det i mitt huvud blir värde på Karakasevic då han kan röka ett paket två timmar innan match och ändå leverera bra bordtennis.

Hong Kong Open

Aleksandar Karakasevic vs Niagol Stoyanov

Spel: Aleksandar Karakasevic @ 2.60

Stake: 5/10u

Bookie: Bethard

Spelstopp: 04:40

@Tabletennisbet

Alla rekar

Aleksandar Karakasevic

Aleksandar Karakasevic vs Niagol Stoyanov

Bethard 2.60
5.00 u
  • -5.00 u
    Resultat

Ett inlägg av