Gaoyuan Lin inledde dagen strålande mot kollegan Liang. Han gick upp till 3-0 i set och jag började nästan så smått räkna hem segern. Liang spelade dock upp sig och vi hade 3-3 i set en stund senare. Lin bet dock ifrån bra i avgörande set och dagens första spel kunde rättas grönt.

Vi hade tyvärr inte samma lycka med Fan Zhendong. Han förlorade dessvärre de jämna seten och Ma Long var överlag bättre idag. Två bra värden där vi fick med oss ett av spelen. En helt okej dag med andra ord.

Gaoyuan Lin

Kinesen har fått slita enormt för att ta sig vidare i denna turneringen. I gårdagens match var han helt uträknad mot Ovtcharov men lyckades rädda en drös med matchbollar. Lin brukar vara annars den som fallerar men denna gången visade han sig mentalt starkt. I dagens match höll han som sagt på att tappa en 3-0 ledning men bet ifrån i avgörande set.

När jag tittar på Lin ser han inte mycket ut för världen. Jag tycker han befinner sig långt ifrån spelare som Fan Zhendong och Ma Long fortfarande. Han är ofta kraftigt övervärderad i matcherna och därför var det konstigt med oddset på honom mot Liang tidigare idag. Troligen berodde det mycket på matchen mot Ovtcharov. Lin har glidit på ett litet bananskal i denna turnering och imorgon tror jag att det roliga tar slut.

Xu Xin

Bolltrollaren Xu Xin har imponerat enormt i denna turnering. Tre spelade matcher och inte ett enda förlorat set. Det är han helt ensam om och formen ska vara bra. I dagens match mot Boll så var det aldrig något snack om saken utan det fanns bara en man på banan. Boll verkar i princip ha satsat på dubbeln, som han vann med Franziska, då han har sett urusel ut i singelspelet.

Xu Xin i nuvarande form är svårstoppad. Han behöver ett riktigt bra resultat snart för att inte spelare som Lin och Liang ska gå om honom i landslaget. Jag vill tro att han i denna match kommer göra allt i sin makt för att just bevisa det.

Slutsats och speltips

I princip samma sak som igår. Bolagen har extremt svårt att sätta korrekta odds på kineserna mot varandra i nuläget. Xu Xin har sett läskigt bra ut hela turneringen samtidigt som Lin har skakat betydligt mer.

Troligtvis leder Lin på inbördes för annars kan jag inte förstå bolagens oddssättning i denna matchen. H2h spelar för mig inte jättestor roll i detta läge då det ska räknas in rutin och mycket annat såhär långt in i turneringen.

Jag spelar Xu Xin rakt av mycket beroende på hans form i denna turnering samt att han nog vill bevisa en del mer än Lin. Xu Xin har vikt ner sig någon gång i år och jag tror säkert att han jobbat mycket på det mentala under de senaste månaderna.

China Open

Gaoyuan Lin vs Xu Xin

Spel: Xu Xin @ 2.20

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 08:40

@Tabletennisbet

Alla rekar

Xu Xin

Gaoyuan Lin vs Xu Xin

bet365 2.20
5.00 u
  • -5.00 u
    Resultat

Ett inlägg av