Speltips: Tennis: Martinavarr/Vivero Gonzalez - Fancutt/Puttergill

Tennis 1/6

Vi fick äntligen ett spel utan walkover denna gång när senaste speltipset blev av igår. Tyvärr slutade det med förlust 4-6 4-6, där det var alldeles för mycket misstag från Glinka/Raismas sida för att kunna vinna. Idag blir det sista inlägget på denna månad, som tjuvstartar med en match imorgon.

Martinavarr/Vivero Gonzalez - Fancutt/Puttergill (2) @ 2.75

Turnering: ITF M15 Heraklion

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 12:00

Dubbeln är en osäkerhet

Det är två väldigt kompetenta spelare spanjorerna, Martinvarr och Vivero Gonzalez, men som i mycket annat handlar det mest om deras singelspel.

Martinavarr är utan tvekan den bästa utav dom båda. Han har ett fint facit i år med 17 vinster och bara fyra förluster, där bland annat vinster på Challengern kan synas. Tillsammans med Vivero Gonzalez har man spelat en del på futuresnivå i år. Det har blivit två titlar och nu med veckan ytterligare två finaler tillsammans och det är absolut ett starkt par på den här nivån sett till hur de presterat individuellt sett.

Resultaten har däremot inte alltid varit så övertygande ihop. Den här veckan har man haft det tufft med bland annat super tiebreak mot Crepaldi/Pokotilov samt i semin där man egentligen var ett sämre par men gick vidare efter 10-8. Tidigare har man också haft det tufft mot svagare motstånd som Kaliyanpur/Trinker och en hel del avgöranden i super tiebreak har det varit de senaste veckorna.

Ytterligare faktorer som gör att jag tycker dubbeln är en osäkerhet för spanjorerna är också för att Vivero Gonzalez ofta är rätt svag i spelformen. Ingen direkt spelare framme vid nät och hade ett fruktansvärt år 2018 exempelvis med bara tre vinster och tolv förluster. Historiskt heller aldrig varit bättre rankad än 700 i dubbeln så det är också ett ytterligare bevis på att det är en bättre singelspelare men svagare i dubbeln.

Kan överraska

I finalen är det två australienska spelare i form av Fancutt/Puttergill som står för motståndet och tillika de vi kommer att backa i Heraklions final denna vecka.

Även om jag är alltid skeptisk till hur bra tennisspelare detta verkligen är så bevisar deras resultat det motsatta, vilket är positivt inför morgondagens final.

Puttergill har i många år kämpat på under futurestouren och egentligen aldrig varit något speciellt. I år däremot hände något och under tre veckor var han helt oslagbar när han plockade tre raka titlar då hemma i Australien. Sen dess har det varit två kvartsfinaler och nu ytterligare en ny final. Otroligt starkt år av en spelare som faktiskt varit väldigt medioker allt som oftast. Puttergill är dock det svagaste kortet på banan imorgon, men formen ska man inte underskatta och det finns alltid chans till utveckling precis som i år.

Fancutt är desto starkare och har haft en ranking faktiskt innanför de 300 bästa dubbelspelarna i världen. I år har det inte varit så mycket turneringar än och tyvärr har inte resultaten riktigt visat sig. Däremot visade Fancutt upp ett riktigt starkt 2018 som avslutades med en final och semifinal på Challengern och fyra titlar på futuresnivå.

Det är helt klart två kompetenta spelare i dubbeln på den här nivån och jag tror man har en bra chans att stå upp bra då spanjorerna visat instabilitet mot liknande par och kan ha lite problem i sina servegem. Fancutt/Puttergill är också väldigt samspelta sedan tidigare vilket kommer vara viktigt i morgondagens final.

Det är såklart en tuff match på förhand då spanjorerna är väldigt skickliga tennisspelare. Jag ser dock inte mycket som talar för att man ska vara underdogs till 2.75 utan i min mening känns det mer korrekta värdet runtomkring 2.37 på Fancutt/Puttergill. Viktigt att man servar bra snarare än fokuserar på returspelet då det är där matchen kommer avgöras. Spelar man på topp från start finns dock möjligheterna där och jag tror på bra chans för Fancutt/Puttergill.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.