Speltips: Fan Zhendong vs Ma Long - Underdog som världsetta

Pingpong 1/6

Då kör vi månadens sista inlägg. Som jag skrev igår så fokuserar jag mycket på mina egna spel just nu och kommer framförallt erbjuda spel i textform framöver. Maj månad har inte varit bra och jag hoppas vi kommer få se en ljusning framöver.

I förra blogginlägget gladde inte Timo Boll. Han såg riktigt ynklig ut och fotarbetet var helt bedrövligt. Summa summarum så läste jag matchen helt fel. Dubbeln som jag delade träffade men ändå så slutade dagen på minus.

Fan Zhendong

Världsetta och självklart förstaseedad i denna turnering. Fan Zhendong har inte ställts på några större prov hittills även om matchen mot Pistej idag säkert var grymt äckligt då Pistej stimmat sönder i hela turneringen. Pistej försökte också rycka Fan i både spel och utanför men kinesen stod emot pressen på ett fint sätt. I första rundan besegrade Fan det indiska energiknippet Gnanasekaran med 4-1.

Fan Zhendong har alltså inte ställts på några större prov men träffen ser trots allt ut att vara där. Han har antagligen försökt nå en formtopp till denna tävling då den är stor samt spelas i Kina.

Ma Long

Efter lite skadebekymmer så är nu Ma Long femma i världen igen. Han har krossat allt i sin väg hittills och han plockade ner Koki Niwa i dagens match på ett imponerande sätt. Ma Long kommer självklart klättra på rankingen men frågan är vem som tar förstaplatsen av Fan och Ma Long?

Ma Long har inte heller ställts på några prov än men han har sett riktigt stabil ut. Jag ställer mig ändå lite frågande till hur bra han är i dagsläget även om han visat bra form senaste månaden/månaderna.

Slutsats och speltips

Helt galna odds i denna matchen. Fan Zhendong har legat på en högre nivå under längre tid än Ma Long och ska absolut inte vara underdog i denna matchen. Två kineser som känner varandra extremt väl och denna matchen osar 50/50 så långt ögat kan nå.

Även om Fan Zhendong bör känns pressen som världsetta så tror jag faktiskt att det är omvänt. Nu har Ma Long chansen att bevisa att han på riktigt är tillbaka och de flesta tror säkert att han ska sopa hem denna matchen. Fan har smygit med lite hittills och träffar han helt rätt i denna matchen så kommer han att vara vinnaren.

China Open

Fan Zhendong vs Ma Long

Spel: Fan Zhendong @ 2.75

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 14:10

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt