Europatouren var tillbaka igår och man fick nästan nypa sig i armen när man såg att svensken Dennis Nilsson vann sin första omgång med dom relativt klara siffrorna 6-0! Att han mötte en spelare som kastade det sämsta avg någon gjort på Europatouren i år kan vi låta bli att fokusera på. Kul med en svensk till dag två!

Något mindre förvånande var att Danny Noppert som jag skrev om igår även han avancerade! Vi hade spel på såväl rak vinst som -1,5 legs. Han vann med 6-1 och såg riktigt bra ut igår. Kan bli farlig om han fortsätter så helgen ut!

Ny dag och många matcher på agendan, bara att spänna fast sig!

Gerwyn Price-Krzysztof Ratajski

Oj vilken andra runda! Ratajski ger sällan en min ifrån sig när han spelar, men Price är en av få, om inte den ende som kommit under skinnet på Ratajski. Price har verkligen vrålat Ratajski rakt i ansiktet under förra årets säsong. Så att säga att detta skulle bli en match med vänskaplig ton är helt fel!

I just sådana här match-ups är jag inget fan av att ha spela på vem som ska vinna matchen. Det räcker med att den ene kommer in under skinnet på den andre så kan det spåra ur och det blir något helt annat än en dartmatch.

Jag söker mig därför till en annan marknad där jag tycker vi får ett riktigt mysigt odds att jobba med! Ett odds jag tror har tryckts upp av den enkla anledningen att Ratajski var stekhet på trippel 20 kudden igår!

Ratajski är ingen spelare alls som kastar många 180s. Varför är det så då? Jo hans pilar går in med så dålig vinkel så det är väldigt sällan det finns möjlighet för honom att kasta 180s. Han är en av tourens mest frekventa på att byta ned till trippel 19 efter att träffat trippel 20 med första pilen. Att han kastade fem st igår var inget annat än en slump. Det händer två gånger per säsong och jag tycker bolagen tagit med gårdagens insats alldeles för mycket in i dagens odds.

Gerwyn Price kastade tillsammans med Rob Cross näst flest 180s i årets upplaga av Premier League och det var en av anledningarna till att han nästan tog sig till slutspel och slogs om slutsegern.

Price pilar ställer sig upp fint när han kastar på trippel 20 vilket alltid inbjuder till att fler ska få plats. Tvärtemot Ratajski med andra ord. Price bygger sitt spel kring tungt scoreande på trippel 20 kudden medans Ratajski flyttar runt mer runt tavlan.

Jag tycker bolagen är rätt snett på den här matchen och dom tar med Ratajskis prestation under gårdagen alldeles för mycket in i dagens match. Ett korrekt odds på att Price ska kasta fler 180s i denna batalj skulle jag satt i runt 1,60. bet365 erbjuder hela 1,95 och det finns inget att tveka på!

Speltips: Gerwyn Price att kasta flest 180s till 1,95 hos Bet365

Speltips: Krzysztof Ratajski U2,5 180s till 1,50 hos Bet365

//Axel Andersson //@MrXet

Alla rekar
Krzysztof Ratasjki U2,5 180s
Gerwyn Price-Krzysztof Ratajski
1.00 u
0.50 u
Gerwyn Price Most 180s
Gerwyn Price-Krzysztof Ratajski
1.00 u
0.95 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Axel Andersson Axel Andersson