En otrolig skön vinst då FaZe vinner samtliga respawns utan att det egentligen var nära för Midnight på någon utav dessa kartor. Var stundtals nervöst på Control Pointen då Midnight kunde i korta perioder spela väldigt bra, vilket ibland är det enda som krävs i det spelläget. Nu går vi över till FIFA där vi ser eAllsvenskans slutspel är igång.

Jönköping Södra - Hammarby

eAllsvenskan är runt hörnet och efter en lång grundserie har vi nu kommit till slutspelet. Vårt kära Östersund som vi har framgångsrikt spelat på missade slutspel med endast två poäng. Vi har Djurgården, Jönköping Södra, AIK, Hammarby, Sundsvall, Häcken, Malmö och Örebro som kommer kämpoa för att bli historiens första vinnare utav eAllsvenskan. Det är väldigt bra lag där kanske den största överraskningen genom säsongen är Jönköping Södra, som överraskade många. Framförallt är det OliBoli i Jönköping som har imponerat mest och om Dejex kan få chansen att spela under hela slutspelet, som ändå får anses som mest troligt, kommer man ha en väldigt stor chans att överraska. Det är en väldigt stark top2 man har i Jönköping, där deras tredje spelare Jsodrahugo har presterat under förväntan. Det finns ingen info ännu om vilka två som kommer spela, jag får utgå från att det är dessa två underskattade spelarna som kommer att representera Jönköping Södra i slutspelet.

Hammarby sitter kanske på Sveriges bästa spelare nu i Afro, han imponerade enormt under perioder under grundserien. Han fick ta större risker än vanligtvis eftersom han hade betydligt sämre spelare efter honom, där han visste att han behövde ge sina medspelare ett bra resultat för att de skulle ha en bra chans för vinst. Han kommer behöva göra ännu större uppoffringar då deras andra bästa spelare annonserade via twitter att han inte kommer spela, deras tredje spelare Hakke kommer att spela under hela slutspelet. Hakke har en relativt bra potential men han är oerfaren och ganska långt ifrån Xits nivå i skrivande stund och det är ett stort avhopp för Hammarby under finalen. Afro bör vara medveten om detta och behöva vinna med ett par mål för att Hammarby ska känna sig säkra för vinst, kan vi få OliBoli mot Hakke och en defensiv Dejex på Jönköping Södra så ska det finnas en stor chans för skräll i denna matchen.

Spel: Jönköping Södra Esport @ 3.25

Spelstopp: 2019-05-23 16:15

Liga: eAllsvenskan

Bolag: bet365

Värdering: 3/5

Alla rekar
Jönköping Södra Esport
Jönköping Södra Esport - Hammarby Esport
3.00 u
6.75 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets