Båda spelen från förgående inlägg resulterade i förlust, det var två spel som jag i efterhand hade lagt igen och det var väldigt mycket närmare än vad oddsen visar. Vi är nu i en väldig formsvacka och jag ber om ursäkt till er som har hängt på under den senaste tiden, men dessa formsvackor med fem spel irad som resulterar i förlust kommer att komma någon gång, jag hoppas ni fortsätter att hänga på mina spel. Nu ska vi tillbaka dit vi hör hemma!

Midnight - FaZe

Midnight är ett lag med duktiga inviduella spelare, det är dock en väldigt dålig uppställning av olika inviduella spelare i ett spel där lagkemi är otroligt viktigt. Man kan fortfarande vinna en del respawns med sin inviduella skicklighet men man har svårt att göra om bedriften i många matcher i följd. Man förlorade nyligen med 3-1 mot Evil Geniuses där den enda kartan man fick med sig var S&D, men man kom inte riktigt nära på de olika respawnsen även om det inte var alltför många poäng som skiljde på hardpoint. Jag skulle dock säga att FaZe är betydligt vassare på respawn än vad Evil Geniuses är, man har en otrolig duktig individuell lineup men bra olika val av spelare. Man har Asim som är villig att offra sig för laget, med väldigt duktiga slayers som spelar runt honom. CoD har alltid haft problemet att ofta brukar den som offrar sig för laget underskattas och därför vill inte många spelare i topplagen ta den rollen, då dessa spelare ses som sämre och rollen överskattas, det är inte ovanligt att dessa spelare inte hittar något lag kommande åren senare. Asim skiljer sig dock med andra spelare i dessa roller, han är minst lika duktig som sina medspelare trots sin roll där många spelare fokuserar för mycket på objektivet och slutar fokusera på sin individuella skicklighet. Jag tror FaZe kommer vara en av de stora utmanarna för CoD Champs senare under året.

Midnight behöver byta ut ett flertal spelare, det är för många likheter mellan spelarna och den enda anledningen att laget faktiskt existerar och presterar ändå över förväntan är att det är många i lagets sista chans att hålla kvar en professionell karriär inom esporten. Man kommer kunna ta en karta i den här matchen, men att man vinner båda en respawn och en S&D på de första fyra kartorna ser jag som väldigt mindre chans än vad oddset säger. FaZe är betydligt bättre än Midnight på alla plan, nu investerar vi tungt och ser till att vända vår formsvacka.

Spel: FaZe -1.5 @ 1.90

Spelstopp: 2019-05-23 21:00

Liga: CWL Pro League

Bolag: bet365

Värdering: 4/5

Alla rekar
FaZe -1.5
FaZe - Midnight
4.00 u
3.60 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets