Vi fick lite blandade resultat när båda inläggen senast utspelade sig under söndagen. Dels fick vi in Delbonis/Mayer i ett fint spel som sjönk i stort sett till vad jag trodde på förhand och sedan var det en rätt medioker insats från Added/Olivettis del. Mini-plus trots allt blev det och i slutändan är det väl också det vi får räkna på. Nu tar vi tag i en ny och fullspäckad vecka.

Kerdlaphee/Kovapitukted - Agarwal/Stevenson (1) @ 3.00

Turnering: ITF M25 Nonthaburi

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 11:00

Tidigare bra ihop

Det är dags för en av mina favorittider när det nu vankas lite turneringar i Thailand igen. Historiskt sett tycker jag att det funnits mycket värden i just den här typen av turneringar men det är alltid svårt att jämföra vad som skett men vad som komma skall.

I alla fall, vi försöker, och direkt hittar vi en underdog som jag verkligen gillar. Det är hemmaspelande Kerdlaphee/Kovapituked som vi ska backa imorgon. De har spelat en gång ihop tidigare och då blev det en finalplats ihop. Det efter ett par riktigt starka segrar men där motståndet i finalen blev lite väl tufft i slutändan.

Det är inte direkt de mest kända spelarna men man dyker ofta upp i inhemska turnetingarna och gör det bra ifrån sig. Kerdlaphee är väl den jag tycker sticker ut minst av dom men har enstaka bra resultat från både singeln och dubbeln. I min mening bäst i dubbeln och har en del bra fajter historiskt sett mot tungt motstånd.

Kovapituked däremot tycker jag är spännande sett till sina resultat. Väldigt bra i dubbeln där han till och med gått så högt som nästan innanför de 600 bästa och i singeln har även där visat prov på bra spel mot starkt motstånd på futurestouren.

Överskattade spelare

Motståndet verkar man på spelbolagen värdera väldigt högt men i min mening är det två väldigt överskattade spelare som vårt hemmaspelande par ställs mot.

Agarwal har väl några bra resultat på futurestouren i singeln men jag tycker oftast han tajmat in svaga veckor mer än visat kvalitet som spelare. I dubbeln tycker jag resultaten är väldigt mycket svagare och att det inte riktigt är någon spelare som direkt anpassat sitt spel till dubbeln.

Stevenson hade i nästan ett decennium försökt bli en proffsspelare men så för något år sedan lossnade det för honom och han började göra en del resultat. Stevenson är en spelare som i grunden enligt mig placerar sig in bland de svagare på den här touren trots fina insatser på slutet. Likväl som i singeln har dubbeln frodats av enstaka veckor av framgång, sett till helheten väldigt mediokra resultat även där men jag kan förstå varför spelbolagen finner det intressant att ha dom som stora favoriter då de på pappret är praktexempel för att resultaten kanske inte riktigt är hela sanningen.

Stevenson är tillbaka för första gången detta år efter skada alternativt bara ett uppehåll. Han kommer sakna en hel del matchform och jag tror det är till stor fördel för Kerdlaphee/Kovapituked imorgon. Jag tycker thailändarna visat fina resultat i dubbeln och till oddset tre gånger pengarna har vi en otroligt fin utgång oavsett resultatet i slutändan.

Alla rekar
Kerdlaphee, K / Kovapitukted, P
Kerdlaphee, K / Kovapitukted, P - Stevenson, K / Agarwal, R
5.00 u
-5.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Sebastian "Cirseb" Sebastian "Cirseb"