Speltips: Jetlaggade dubbelspecialister?

Dubbeltennis 4/24

Nytt dubbelspel här och det är hyfsat snabba bud. Preliminär starttid är 14:30 och jag spelar 7 enhter på Gonzalez/Middelkoop i dubbeln i Budapest.

Motståndet

Bambridge/O'mara! I söndags runt klockan 13:00 lokal tid i Sarasota gick finalen i Challengertävlingen, en final Bambridge/O'mara förlorade mot Cuevas/Lorenzi i raka set. Den finalförlusten lägger jag inte så mycket värde i, mer då dock att paret, förutsatt att man flög senare samma kväll till Budapest, en flygresa som tar ca 14-16 timmar, och då med andra ord anlände sent på måndagen alternativt tidig tisdag - förberedelserna är inte optimala för det brittiska paret.

Lägg till sex timmars tidsskillnad mellan Sarasota och Budapest - ja, förberedelserna kunde varit bättre.

Jag lägger således 7 units på Gonzalez/Middelkoop, inte enbart för att britterna knappt hunnit spela in sig på banorna i Budapest, men också för att man i grunden är ett starkt dubbelpar, visserligen inte samspelta då man gör sin första match tillsammans, men det jämnar ut sig då Bambridge/O'mara är helt okej på grus, inte mer. Hardcourt är parets favoritunderlag och tycker att Gonzalez/Middelkoop drar mest nytta av underlaget här.

Gonzalez/Middelkoop har varit i Budapest nu i ett par dagar och således hunnit spela in sig - ytterligare en faktor man inte ska underskatta.

7 units spelar jag på Gonzalez/Middelkoop till oddset 1.72 på Bet 365!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt