Speltips: Gorak vs Qiu - Bara underskattning kan stoppa

Äntligen lite plus denna veckan efter en vecka där det mesta blinkat rött. Det var extra skönt att ett bloggspel också fick sitta då det inte varit någon vidare träff på dem denna veckan heller. Imorgon är det sista dagen i Ochsenhausen i april månad vilket känns ganska skönt då det gått trögt där det sista. I nästa vecka inleds VM och taggen för det är såklart enorm!

Daniel Gorak

Gorak var en riktigt fin lirare för ett par år sedan som vann över riktigt bra motståndare på löpande band. Åren har dock tagit ut sin rätt och nu håller han allt mer ofta till i Ochsenhausen och försöker knipa ett par segrar. Gorak är av typen ingen monsterspelare utan han är stabil i grunden och rätt svårslagen utan några vidare finesser.

Han gick till semifinal i veckans första Chally och jag anar en viss revanschlusta i denna Chally från polacken. Han förlorade första matchen mot Kosowski med 2-3 men annars har han radat upp fyra stycken 3-0 segrar i rad. Han känns starkt i nuläget polacken och man kommer få kämpa rejält för att få hål på honom.

Liang Qiu

Vafan hände med Qiu idag? Läste han mina toksågningar och använde det som tandvätska? Något hände iallafall då han idag slog både Kosowski och Vostes. Jag såg båda matcherna och om vi säger såhär; Gubbarna gjorde verkligen inte sina bästa matcher och bjöd Qiu på väldigt mycket i spelet. Jag ska ändå inte ta bort segrarna för Qui som utmanade klart bättre i backhandspelet än vad jag sett tidigare.

Qiu står på 3-2 inför morgondagen och utmanar verkligen om slutspel. Han behöver dock slå Gorak för att på riktigt hota och där tror jag inte riktigt att han är ännu.

Slutsats och speltips

Qiu kommer inte få alls samma fart på sig som han fick mot Kosowski och Vostes idag. Gorak är klart bättre på att variera spelet där och även farten. Qiu har gjort två riktigt dåliga matcher på morgonen och han verkar inte vara som bäst så tidigt. Allt rullar på för Gorak nu och det enda som bör kunna stoppa honom här är underskattning.

Med så mycket att spela för så tror jag inte Gorak går in med dålig inställning till denna matchen. Det känns som att han vill fortsätta göra rent hus och därför går jag in med en tyngre slant på honom i denna matchen.

Daniel Gorak vs Liang Qiu

Spel: Daniel Gorak -1.5 @ 1.80

Stake: 7/10u

Bookie: bet365

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt