Speltips: Kleprlik vs Saintilan - Defensiven väger tyngst

Ingen bra start alls på veckan. Båda bloggspelen fallerade totalt igår och det är en svacka runt hörnet. Jag hoppas att tävlingarna kan bli mer spelvärda framöver då det nu i 1.5 vecka har varit extremt tråkiga Challys med lite värde i mina mått mätt.

Morgondagens startfält ser lite trevligare ut och där hoppas jag att vi kan göra ett par klipp. Jag missade ett spel under morgonen men det ska fort glömmas då jag har hittat ett spel till efter lunch.

Jakub Kleprlik

En favorit för mig för ett par år sedan men han har sjunkit på min radar med tiden. Även om jag hyllade honom igår så blir han mer och mer ojämn i sina prestationer. Jag känner inget förtroende för honom längre och är en av alla spelare i Challyn som är omöjlig att bedöma.

Kleprlik står på 3-3 inför dagens sista match. Han förlorade med 0-3 mot Desai i morgonmatchen och har därmed 0-6 i sina två senaste matcher. Det har inte sett bra ut och jag tror att det fortsätter så.

Mathieu De Saintilan

Jag har inte fått en helt klar bild av deffen. Jag blev klart besviken när han förlorade mot Sitak men ukrainaren gjorde också en gedigen match. Om vi glömmer den matchen så har han slagit både Demeter och Desai och det visar på att det finns kvalite i defensivspelaren.

Saintilan står på 2-3 inför avslutningen idag. Han möter Gavlas i matchen innan och det bör bli väldigt tufft. Troligtvis har han bara hedern att spela för här men det bör inte påverkar nämnvärt.

Slutsats och speltips

Kleprlik har inte sett bra ut de senaste matcherna och det ska försöka utnyttjas här. Träffen är inte vad den ska och det är oerhört viktigt med just det mot deff. Saintilan har spelat sig in i turneringen och har nu blivit varm i kläderna. Perfekt att han också får en match mot Gavlas innan denna.

Kleprlik har haft problem med defensivspelare tidigare speciellt mot Chtchetinine. Jag väljer att ta med det och hoppas att problemen fortsätter för tjecken i eftermiddag.

Jakub Kleprlik vs Mathieu De Saintilan

Spel: Mathieu De Saintilan @ 2.30

Stake: 5/10u

Bookie: Expekt

Spelstopp: 13:00

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt