Nu har dagens turnering satt sig lite. Det är ett jämnt startfält kan man snabbt avläsa och det kommer bli kamp om att ta en slutspelsplats. Sitak imponerar som vanligt då han slog Demeter i första matchen. Det är bara att hoppas att han viker ner sig mot fransmannen senare idag.

Jakub Kleprlik

En av flera tjecker i denna turneringen. Var som ni säkert vet en av mina favoriter för ett par år sedan. Han har en bra serve där han ofta kan bygga poängen och sådana spelare känns alltid tryggt att sitta på. Har börjat denna turneringen riktigt starkt då han har slagit Konecny och Gorak. En förlust har han också på kontot då han fick stryk mot Gavlas i första matchen.

Kleprliks form är lite upp och ner i Challyn men i tjeckiska ligan har han gått riktigt bra hela säsongen så vi har en ganska trygg spelare i grunden att sitta på som gör sina floppar mot klart sämre spelare.

Lehel Demeter

Ungraren Demeter är omöjlig att läsa. Han spelar med en väldigt hög riskfaktor i spelet och därför bli felprocenten väldigt hög. Har också startat denna Challyn med helt ologiska resultat då han först förlorade mot Sitak för att sedan vinna mot Gavlas.

Demeter är en spelare jag oftast går emot pga just felprocenten. Det är dock alltid läskigt att sitta emot honom då han kan leverera deluxe när han får till det.

Slutsats och speltips

Kleprlik står som underdog här och det kan jag ha viss förståelse i. Han har vunnit de tre senaste mötena mot Kleprlik och det blir då ganska givet i allas böcker. Alla matcher har dock varit jämna om man kollar siffrorna och har Demeter en sämre dag så blir istället Kleprlik favorit.

Jag minns att Kleprlik har haft ganska svårt mot Demeters spel i de senaste matcherna och det är självklart en riskfaktor här. Dock måste han ha lärt sig något från de sista matcherna och i grunden är han en klart bättre spelare.

Jag väljer att spela på Kleprlik idag då jag anser att matchen lutar mer åt 50/50 än vad bolag anser. Demeter svajar enormt emellanåt och över 2 gånger pengen på Kleprlik smakar mumma.

Jakub Kleprlik vs Lehel Demeter

Spel: Jakub Kleprlik @ 2.40

Stake: 5/10u

Bookie: Expekt

Spelstopp: 20:40

@Tabletennisbet

Alla rekar
Jakub Kleprlik
2019-04-15 20:40
Jakub Kleprlik vs Lehel Demeter
5.00 u
-5.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00