Speltips: Tennis: Adams/Ore - Andreev/Kingsley

Återigen en trevlig utgång från senaste bloggspelet i Japan. Efter ytterligare ett super tiebreak denna vecka så kunde vi gå vinnande när Imamura/Noguchi vann sin match som väldigt stora underdogs. Som jag nämnde i inlägget tyckte jag att man överskattade Shimizu/Takeuchi en del och att de inte var riktigt vassa denna vecka och det visade sig vara helt rätt beslut att utmana oddset från spelbolagen.

Adams/Ore - Andreev/Kingsley (2) @ 3.00

Turnering: ITF M15 Sunrise

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 19:00

Supertalanger

Återigen ska vi försöka utmana oddset lite och denna gång gör vi det i USA och inte i Japan. Vi får se om vi har samma lycka även här under veckan, när vi också byter underlag från hardcourt till gruset.

Denna gång backar vi två supertalanger, både Andreev och Kingsley har varit bland de absolut bästa juniorerna på den touren och börjar allt mer spela proffsturneringarna nu när man också får en gratis plats i MD på M15-nivån. Egentligen tycker jag inte att någon av dom är sådär dubbelspelande i sättet men i en sån här match tror jag faktiskt det kan fungera. Man spelar väldigt gärna med sitt starka grundspel båda två och på gruset där det går lite långsammare tror jag man har bäst chans att få ut maximalt av sitt spel.

Varken Andreev eller Kingsley har spelat många dubbelmatcher än, men de har visat att man är talangfulla, där Kingsley i sin första dubbelturnering till och med tog hem titeln. Detta också på en grusturnering, så det visar lite vad som kan förväntas av honom. Andreev har inte visat mycket än på proffstouren men vann bland annat US Open i dubbeln under 2018. Det säger egentligen inte så mycket just i detta läge, men visar ändå en liten fingervisning om att han inte bara satsat på sitt singelspel.

I första omgången här gjorde man en stark comeback mot Rodriguez/Uzhylovsky, efter att ha förlorat första set kunde man vända andra och sedan vinna ett tight super tiebreak. Rodriguez är inte något speciellt i dubbeln men bra i singlen på den här nivån och Uzhylovsky är faktiskt en dubbelspelare på Challengernivå, trots sina extrakilon på magen.

Adams/Ore samspelta

Det är tufft motstånd, det ska man inte förneka, både Adams och Ore håller toppklass på den här nivån och man har de senaste veckorna spelat en hel del tillsammans. En titel har man plockat under 2018, det gjordes på hardcourt i Mexiko, relativt nyligen, och det har annars varit två finaler från 2017 som sticker ut tillsammans.

Man är rätt typiska amerikanska spelare, som båda har bra serve och spelar kraftfullt med forehanden. Just på grus tycker jag att man kanske får ut lite mindre av sitt aggressiva spel, även om man har bra resultat på underlaget så passar det dom inte riktigt. Framför allt tycker jag det är Adams som inte riktigt trivs på underlaget och kan vara lite väl ojämn för att det ska hålla i längden här. Ore däremot, verkar kunna spela sitt yttersta här.

Det jag mest tycker talar emot dom är att vi har två så otroligt skickliga grundspelare i Andreev och Kingsley. Absolut att de faller lite på dubbelkortet, där Adams/Ore är tveklöst favoriter, men är det så att man får tid på sig vid returspelen och returgemen så kommer det finnas massvis med chanser att nyttja för supertalangerna. Det man ofta glömmer är att de flesta singelspelarna (som i grunden inte spelar mycket dubbel) ofta har ett övertag i dubbeln då de kan returnera bättre och slå mer varierande bollar än klassiska dubbelspelare.

Tveksamheten här handlar om Andreev/Kingsley kan hålla serven på en bra nivå, man får inte ge bort onödiga poäng genom att hålla låg förstaprocentserve, där kommer man i så fall vara utnyttjade. Man måste fokusera på att verkligen gå hårt in på returspelet och försöka få Adams/Ore lite ur balans och rytm. Då kommer chanserna och det är tveklöst två spelare som har möjligheterna till att skapa detta. Jag tycker tre gånger pengarna är lite väl högt och att man visat i första omgången att man kan slå starka spelare i dubbeln. Det här kommer bli en riktigt intressant match.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.