Speltips: DET Tigers - CLE Indians. Bauers stabilitet

God dag kamrater!

Om senaste spelet -

Ja, var ska jag börja egentligen? Men jag kan väl börja med att matchen i sig som Red Sox gjorde inte alls var bra även om man fick hem 5 runs till slut. Varför var den inte bra? Jo,först och främst förlorade vi vårat spel men också för att man till och med förlorade matchen överhuvudtaget och det är väl inte riktigt vad man ska göra när man möter ett lag som knappt vet vad offensiv är. Dessutom hade man Sale på kullen som återigen stod för en riktigt dåligt match och visst, han har bara gjort 3 matcher men det är sättet han kastar på som gör både mig och alla andra väldigt oroliga. Han ser inte ut som han såg ut förra året alls och givtvis får man se detta lite som varningsklockor speciellt med tanke på att man nyligen har förlängt med honom. Nu är han så pass rutinerad så han vet själv vad han gör för fel men det gäller också att fixa det snarast möjligast. Vi fick dessutom se en homeplate-steal igår, ett otroligt sällsynt spel som gjorde att Blue Jays fick in sin femte run och på den här nivån, så ska det bara inte hända att man tar homeplate från tredjebas. Red Sox offensiv var hyfsade, men osm jag säger - man kan betydligt bättre än vad man hittills har visat. Red Sox knappade in lite mot slutet av matchen men lyckades inte med mer än så utan förlorade matchen med 7-5.

Från Boston åker vi vidare till Detroit där Indians återigen gästar Tigers. Indians vann första matchen med väldigt stabila 8-2 och då hade Tigers Zimmerman på kullen som denna säsongen har startat väldigt bra. Lite annorlunda i Game 2 när Tigers ställer upp med Boyd och Indians med Bauer som även han har fått en otroligt bra start i år.

DET Tigers -

Så, Boyd för Tigers alltså.Har så här långt gått 11.1 innings, släppt 11 hits och 5 runs. Det är ju inte bedrövliga siffror men heller ingen superbra start utan en ganska så medioker instats så här långt. Detta är Boyd femte säsongi högstaligan och faktum är dock att han inte har några vidare bra säsonger bakom sig riktigt,där han senast kommer ifrån en säsong med en 4.39 ERA. Kan få problem precis som övriga pitchers igår i Tigers med Indians som har en del powerhitters i sin uppställning. Tigers har heller inte jättemycket krafter offensivt utan kör ett rebuild år och av den anledningen har jag väldigt svårt att se hur man ska kunna göra någon skada på Bauer som ikväll för kastar för Indians.

CLE Indians -

Indians har börjat bra denna säsongen och går just nu för ett stabilt 7-3 record. Offensiven precis som Red Sox hade kunnat vara lite bättre dock med tanke på att även Indians har en enorm potential offensivt att göra bra mycket runs per match. Har en något lättare match ikväll mot Boyd och med 8 runs i ryggen igår kan man ha byggt upp en självförtroende och fortsätta på samma väg som man var inne på igår. Indians ställer som sagt upp med Bauer, den här killen klev av 2018 med en 2.21 ERA över 27 starter. Han kastade 175 innings och fick över dessa med sig 222 strikeouts. Denna säsongen har han inlett med att gå 14 innings över två starter och har över dessa totalt släppt endast 1 hit och 1 run(!!) samtidigt som han fått med sig 17 strikeouts. Formen på Bauer fortsätter i alla högsta grad och borde här mot Tigers definitivt inte ha några problem som helst utan även han precis som laget kunna fortsätta på samma väg som han varit inne på i de första två starterna.

''Seems good''

Mitt speltips och odds -

Indians vann med 8-2 igår alltså mot Zimmerman som kastade för Tigers, man hade en väldigt jämn nivå i matchen där man hela tiden i inningsen drog in en eller två runs och fick över hela matchen med sig 8 hits. Tigers förresten glömde jag säga har också fått en bra start denna säsongen med ett 7-4 record vilket är över förväntan med den här serien mot Indians kan komma att bli för tuff och speciellt ikväll när Bauer som ser direkt sjuk ut när han kastar står på kullen för bortalaget. Boyd med en halvsvajjig form där jag räknar att han ikväll kan gå 5 innings men inte mer. Indians bör dessutom kunna ta kommandot i matchen relativt tidigt för att sen bara kunna spinna vidare på det.

CLE Indians ML @1.76, 19:10, 7/8u, bet365
CLE Indians Över 3.5 runs, @1.80, 19:10, 6/8u, bet365

/Stefan Tirnanic @MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.