Speltips: PIT Pirates - STL Cardinals

Baseball 18/8

Goood dag kamrater!

Om senaste spelen

_

Vi hade Indians och Twins först ut till att gå över 7.0 runs. En något seg match till en början men som efter ett par innings blåste upp rejält offensivt inte minst från Twins sida som drog in 8 raka runs under en kort period. Indians hade faktiskt inte så mycket att säga till om men lyckades trycka in några runs i en match som slutade 8-3. Överspelet in där alltså men dessväre hade vi även Yankees att slå Orioles med minst 2 runs vilket inte blev fallet riktigt. Yankees - Orioles är ett utav de största glappen i ligan där Yankees ska ha 3 utav 3 matcher mot denna typen av motstånd. Normalt ligger linorna på 85-90 Ö/U vinster, Orioles låg på 55 Ö/U. Man har dessutom en hel rad av AA-spelare och endast en enda kille som egentligen är bra och ändå lyckas man vinna två utav 3 matcher mot ett av ligans favorit-tippade lag. 3 dagar in på säsongen och Yankees twitter har redan exploderat negativt, kul start. Vårt spel på Yankees -1.5 missade och vi gick -0.30 units back. Inga superförluster men minus är minus och vi tar nya tag ikväll.

STL Cardinals -

Har inte riktigt fått den starten på säsongen som man kanske önskat. Jag menar visst, nu har man fått möta Brewers och Brewers borta på deras arena i matcher är inte en lätt serie. Cardinals förlorade 3 utav 4 matcher men med lite mer flyt hade det kunnat vara omvänt och istället varit Cardinals som plockat 3 matcher utav 4. Goldschmidt, stjärnan som kom till St. Louis ifrån Arizona har fått en helt fantastiskt säsong och har inlett med att slå i 0.375, ihop med Carpenter som slår innan honom är det rakt av en fantastiskt kombination med oftast goda möjligheter att få in runs redan i första inningen på matcher. Jag är helt övertygad om att Cardinals kan bli ett hett ''first-blood'' lag denna säsongen och få in en hel del poäng i första inningen. Man startar med Wainwright, en veteran som förra året bara kastade 8 matcher i högstaligan och som inte hade några vidare bra siffror med sig. En medioker pitcher de senaste åren som förmodligen inte kommer ha mycket bättre siffror denna säsongen än vad han hade förra året.

PIT Pirates -

Jag tycker Pirates detta året helt klart är betydligt mer intressanta och på förhand ska vara bättre än vad man var förra året. Har fått med sig en del nya killar samtidigt som man har kvar många bra sen tidigare år. Archer som man ställer upp med i afton är en duktig pitcher men som ska sägas också har varit bra mycket bättre för ett antal år sen än vad han är idag. Släppte förra året när han kom till Pittsburgh i snitt en hit per inning, något som Cardinals kan utnyttja denna kvällen för att få igång sitt offensiv mer än att bara Carpenter/Goldschmidt gör grovjobbet. Pirates har inte haft någon än som har stått ut vidare mycket men man har haft en hyfsat jämn nivå i laget där alla får med sig hits med jämna mellanrum. Vad Pirates idag kommer utnyttja är Wainwrights walks för börjar han walka folk så har man alla möjligheter att få med sig ett bra antal runs ikväll genom att slå in folk som är i scoring-position.

Mitt speltips och odds -

Det här är för mig hittills den mest öppna matchen, vi har två pitchers som inte har ngot superår bakom sig framför allt inte Wainwright som inte kunde spela större delen av säsongen förra året. Vi har ett nytt Cardinals mer eller mindre med de två nämnda herrarna plus en catcher som när han spelar på sin högstanivå, ja - då både fångar han och slår ruskigt bra. Archer inte heller i någon storform då har under springtraining gick 11 innings och släppte 12 hits 7 runs + 5 walks. Den här matchen kan gå hur som helst där jag tror att det till slut kommer att handla om vem som har bättre bullpen och där jag i såfall får ge Pirates fördelen ikväll, men runs - det kommer vi få se ikväll.

PIT Pirates - STL Cardinals Över 7.5 runs, 6/8 units, 1.90, bet365, 19:05

/Stefan Tirnanic @msrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt