Speltips: Tennis - Kiyamov/Struvay - Michalski/Zuk

Inget vidare spel imorse med Mochizuki och Tanaka som blev chanslösa mot Ellis/Look. Ibland hamnar man tyvärr snett men det är bara att bita ihop och fortsätta kriga på.

Kiyamov/Struvay - Michalski/Zuk (2) @ 2.00

Turnering: ITF M15 Sharm El-Sheik

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 10:30

Talangfulla polacker

Vi tajmar in det rätt så bra med att backa polackerna som underdogs inför morgondagens match. I alla fall för Kacper Zuk, som dominerat sista veckorna på futurestouren. Det är i singeln mest men däremot har Zuk visat redan som junior att han är oerhört skicklig i dubbeln med. Ett tag var det så pass att han redan tidigt tog sig upp till toppen av futures. Nu har även spelet börjat stämma i singeln och den senaste tiden har han i stort sett varit omutbar med sin vassa serve.

Man kan knappt tro att Michalski är ett år yngre än Zuk med tanke på vad den sistnämnde presterat hittills. Även om det professionellt skiljer mycket så är de talangfulla polackerna båda i toppskicktet juniormässigt. Båda med en notering på runt 20 i världen där och Michalski kommer nog att visa mer av sitt spel under året. Han har dock varit stark i dubbeln hittills vilket är väldigt positivt inför imorgon.

Det här är första turneringen tillsammans och man har öppnat bra med en stb vinst mot Goveas/Strombach i första där man ändå var dominanta och sedan idag en rak seger mot Ricca/Vilardo.

Osäker på hur de är som par

Okej, jag är nästan säker på att Kiyamov/Struvay, inte hade varit här om motståndarna inte givit en WO. För Sijsling/Van de Zandschulp är oftast rätt så tuffa att rubba.

Även om Struvay en gång i tiden var en gedigen spelare på Challengern så är det inte riktigt så det ser ut nuförtiden. För det mesta handlar det för Struvay om att klättra igen men det är inte på den nivån så att han vinner titlar längre. Detta gäller både i singeln och dubbeln. Han är bäst i dubbeln kan jag tycka men är väldigt ojämn i dagsläget och spelar inte riktigt på den njvå jag vet att han kan.

Kiyamov är en yngre ryss som gjort en del bra resultat i dubbeln där jag tycker han är som bäst. De mesta framgångarna har dock kommit i turneringar i öst och även främst på grus där han är som bäst. Har öppnat året skapligt men oftast i svårare turneringar, lite bättre nu när han testar M15 igen

Jag har lite svårt att se Kiyamov och Struvay som par, jag tror det finns både spel och språkbarriärer mellan dom här och det är en av anledningarna till att jag tror de får det tufft att gå vidare här.

Sen tycker jag att i dagsläget så är Michalski och Zuk de bättre spelarna. Två spelare som känner varandra väl och är nog lite mer samspelta. Med Zuks form tror jag man har en riktigt bra mental form och de har spelat bra i sina två inledningsmatcher mot motstånd som går att jämföra med Kiyamov/Struvay. Här tycker jag att vi sitter på favoriten till imorgon.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt