Speltips: Guido Ivan Justo vs Federico Moreno - Kvalfinal i Pinamar

Riktigt förnedrad blev både David Juras och jag för mitt usla tips. Byxorna nere, doppad i tjära och rullad i fjädrar osv. Men bara att gå vidare, gör jag en bra analys så sitter nästa spel. Svårare än så är det inte.

Vi drar över till Sydamerika och Pinamar i Argentina, ett ställe som kommer arrangera mängder av futureturneringar reden av året. Kvalet är igång där och jag har hittat ett intressant objekt.

Guido Ivan Justo

Ganska bra spelare det här för att behöva kvala till en turnering på den här nivån i Argentina. Förra veckan hade han en svårt lottning i Santiago Fa Rodriguez Tavarna, men Justo höll jämna steg även om det blev förlust.

En sak jag gillar med Justo är att han till skillnad från flera landsmän vågar ge sig ut till Europa och tävla. Ofta när spelare från Argentina och Brasilien som gör bra ifrån sig på hemmaplan riktigt släta figuerer av sig själva när de kommer till Europa. Justo är ett undantag där han faktiskt gjorde sin bästa turnering det senaste året i Lettland av alla ställen.

Federico Moreno

Vet inte vad som hänt med den här gossen, han var på gång att slå igenom för två år sedan men sedan tog det stopp. Formkurvan är istället på väg spikrakt neråt. Trots flitigt matchande senaste året med runt 20 turneringar är han bara runt 1000:e plats på ITF-rankingen. Men så många turneringar borde den siffran vara bättre om man tar en seger här och där.

I sin Europasväng förra året var han raka motsatsen till Justo, Moreno överlevde inte 1:a omgången en enda gång på sina 6 försök.

Slutsats

Moreno är lite mer rutinenarad och har varit på touren längre än Justo, men kapacitetmässigt ser jag stor skillnad. Justo presterar bättre när han är på topp och har även levererat på en högre nivå än Moreno under en längre tid.

Förra veckan presterade även Justo bra då hann höll jämna steg med en toppspelare. Moreno å sin sida förlorade med 6-1 6-2 i kvalet mot ett blåbär. Formmässigt verkar det också vara mil mella dessa herrar.

Men oddset sägar att det nästa är en 50/50 match, det tycker jag är galet då Justo borde vara klar favorit om han inte är sjuk eller något liknande.

Speltips

Guido Ivan Justo - Federico Moreno (1) @1,80

Turnering: M15 Pinamar

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 13:30

Bästa odds och statistik

https://1x2.se/odds/MReYbh1YmJI7nOUg/justo-guido-ivan-moreno-federico






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt