Speltips: eUnited - Evil Geniuses: Attach räddar Evil Geniuses

CoD 3/24

Förgående inlägg är ännu inte avgjort. Men vi kan konstatera att spelet har gått från 3.25 till 2.62 och vårt jobb är klart. Nu får vi hoppas att vi börjar eAllsvenskan på ett bra sätt. Nu till dagens inlägg!

Evil Geniuses

Evil Geniuses har haft en väldigt tung period sen man överraskade totalt genom att vinna CoD Champs under hösten 2018. Efter att FaZe misslyckades med att kvalificera sig till ligan stog några av världens bästa spelare utan lag inför vårens CWL, en av dom var Attach. Efter att Faccento varit en spelare som varit otroligt ojämn under senaste året kom han ut och annsonserade att han slutar med Call of Duty. Det var ett oväntat beslut men ändå ett beslut som jag kan förstå, han har sett sina bästa dagar och istället för att fortsätta att harva runt och klamra sig fast i ett lag fokuserar han på annat. Det positiva nu för Evil Geniuses är att man får in Attach, en SMG som länge har varit ansedd som en av de bästa SMG-spelarna i världen. Det har länge varit upp till just Faccento ifall laget skulle vinna några matcher eftersom han varit väldigt ojämn och nu kan man börja på ett nytt kapitel och bli ett mer jämnt lag. Trots spelarbytet hade man ingen bra omgång då man förlorade samtliga fyra matcher under förgående omgång, trots detta var det väldigt bra lag man mötte och spelarbyten tenderar vara lite mer svåra inom CoD än t.ex CS där man ständigt är i rörelse och behöver lära känna sina medspelare innan man kan börja prestera. Dom har nu fått en tid att träna till sig som ett lag och jag skulle inte bli förvånad om Evil Geniuses vann denna matchen, på pappret är man ett otroligt bra lag och kan man få ett kemi inom laget kan man bli en utmanare bland topplagen.

eUnited

eUnited äre ett lag som jag ständigt under året har tyckt är överskattat och bara väntat på att deras förfall ska börja. Mycket av det man lever på är Claysters ledarskap under första halvåret men nu börjar vi gå mot de sista 6 månaderna av spelet och jag tror eUnited kommer bara bli sämre och sämre. Man har bytt ut JKap mot Simp och sedan bytet är man 1-3 och det var inte heller någon succé under förra omgången för eUnited. Rent spelarmässigt är det ett bra byte för laget. Simp har mer slayingpower än vad JKap har, det men ofta inte tänker på i dessa tillfällen är att Simp är en spelare som ska prestera, han kommer gärna inte offra sig själv för att vinna matcher vilket JKap gjorde utan att tveka. Problemet med detta laget är att nu har vi tre unga talangfulla spelare i aBeZy, Simp och Prestinni. Detta är tre spelare som behöver leverera bra siffror för att behålla sin plats i toppen av scenen, det kommer göra att kemin och rotationen i deras spel kommer försämras. Saknaden av JKap och rutinen i laget kommer märkas, detta var inget bra beslut. Eunited har även en väldigt dåligt track record på just Control Point vilket vi kommer utnyttja. För den som vill är EG @ 4.00 att vinna matchen även ett bra spel enligt mig.

Spel: Evil Geniuses map3 @ 3.00

Spelstopp: 2019-03-26 01:30

Liga: CWL Pro League

Bolag: bet365

Värdering: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt