Speltips: Tennis: Gonzalez/Zeballos - Cabal/Farah

Tennis 3/24

Äntligen lite flyt med oss återigen när Ram/Salisbury efter ett tufft super tiebreak kunde vinna sin match. Det här var en match där man var dominanta, men inte riktigt hade med sig poängen i första sets tiebreak, ett set de trots förlust, vann med flera poäng. Sen studsade man tillbaka i andra och välförtjänt kunde vinna det till slut. Ett fint odds med ett fint avslut blev det helt enkelt.

Gonzalez/Zeballos - Cabal/Farah (1) @ 2.80

Turnering: ATP Miami Masters 1000

Spelbolag: Bethard

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 16:00

Årets bästa par hittills

Ett väldigt intressant odds här vi har på förhand att backa. det känns som att man skitigt fullständigt i spelarnas form här och bara gått på historisk skicklighet och ranking. För det är inte riktigt korrekt i min mening, inte med tanke på hur bra Gonzalez och Zeballos öppnat 2019.

Enligt mig är det här årets bästa par hittills, eller kanske inte par i den bemärkelsen, men årets två bästa dubbelspelare kan man i alla fall säga. De har öppnat 2019 i ett fruktansvärt högt tempo och man märker tydligt hur fokuserade dom båda argentinarna varit på dubbeln i år. Zeballos har knappt spelat singel längre och tack vare det är han nu en topp 20 spelare i världen i dubbeln. Frågan är var det slutar i år, för han ångar på riktigt bra nu. Tillsammans med Mektic vann de lite smått förvånande Masters-titeln i Indian Wells förra veckan efter att ha spelat riktigt bra. Dessförinnan under året har det också blivit ytterligare en ATP-titel tillsammans med Gonzalez här och så även en kvartsfinal i Australian Open med Kubot.

Gonzalez har också hållit storform, men inte riktigt på Masters-nivå som Zeballos, däremot går det inte att undgå att han varit fantastiskt stark med tre raka ATP-titlar på gruset under februari månad. Även en åttondelsfinal för honom i Australian Open visar prov på att detta inte bara är en grusspelare, utan att han även kan bemästra hardcourt-underlag med, så även för Zeballos del.

Som par har man spelat lite till och från sedan 2010. Det har inte blivit många turneringar per år, men man har ett fint facit med 14 vunna matcher och bara tre förluster än så länge. Här i Miami denna vecka öppnade man riktigt starkt när man krossade bröderna Zverev i två raka set. Bröderna som sett väldigt starka ut i dubbeln tillsammans senaste året, hade inte mycket att sätta till.

Så på förhand inför denna match har vi väldigt positiva kurvor som pekar mot att 2.80 är ett väldigt intressant odds, så frågan är väl lite varför man värderas så pass högt.

Bättre spelare men inte samma form

Det som talar för Cabal/Farah i denna match är att man är lite bättre dubbelspelare och att man är ett av tourens mest samspelta par. Däremot har de inte samma form och är inte i närheten av vad Gonzalez/Zeballos presterat hittills i år. Men historiskt är man väldigt starka även om man på sistone fått kämpa en hel del för sina resultat.

2019 har inte varit något speciellt år för colombianerna rikitgt än, man har en final från Sydney i årets första veckan, men sedan dess har det varit ett fåtal turneringar bara där det max blivit semifinal. Man tog sig till kvartsfinal i Indian Wells så möjligen att man börjar hitta någon form nu, men man hade också en del problem igår, i första omgången här i Miami där man inledde första set starkt mot Haase/Inglot men sen tappade i andra och hade svårt att stänga matchen vid viktiga punkter. Man vann till slut i super tiebreaket, men jag tycker inte det var något överimponerande spel från deras sida.

Även om man är otroligt stabila tillsammans så sticker man heller inte ut så mycket i sitt spel. Jag tror faktiskt att Gonzalez/Zeballos kan tjäna en del på det genom att man gillar att pressa från baslinjen i returspelet och både Gonzalez och Zeballos är skickliga från linjen. Det som kan vara lite tufft i denna match är om man låter colombianerna styra i tempot, då är man otroligt skickliga på att inte släppa till något i sina servegem.

Jag tycker ändå att den superform som Gonzalez och Zeballos är i inte ska underskattas, man har tagit alldeles för mycket in i oddset hur bra Cabal/Farah kan vara tillsammans, men nästan totalt bortsett från hur argentinarna inlett det här året. Ett par titlar från Gonzalez sida redan och den fantastiska Masters-titeln av Zeballos förra veckan gör att jag tror de båda kommer in i en riktigt bra stämning mentalt till den här matchen. Jag tror de båda vet att man kan slå de bättre paren på touren och att man också kommer gå in med den inställningen här. Just nu är det argentinarna som är paret att slå och inte tvärtom.

Det lär bli en väldigt jämn match här och jag tror mycket väl vi kanske ser en matchbild där det får avgöras i ett super tiebreak. Till de fördelarna känner jag att 2.8 är väldigt generöst att sitta på förhand med och jag tror att det finns en bra chans här för argentinarna att bibehålla sin fantastiska 2019 form.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt