Speltips: Tennis: Ehara/Katayama - Hazawa/Niki

Det ville sig inte riktigt inatt för oss, trots att Boyer/Chappell, var det starkaste paret och vann mest poäng, så blev det en sur torsk i ett ytterligare super tiebreak där vi gick förlorande ur striden. Lite jobbigt nu när super tiebreaken smyger sig på, men jag hoppas verkligen att vi snart återgår till att få dom över till vår sida.

Ehara/Katayama - Hazawa/Niki (2) @ 2.10

Turnering: ITF M15 Kofu

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 06:30

Svårt att hålla med

Jag har väldigt svårt för att hålla med spelbolagen i denna match och på det sättet är det bara att köra på. Vårt speltips kommer imorgon bitti att backa underdogsen, som jag i detta fall tycker bör vara de större favoriterna inför matchen.

Det som jag tror man värderat lite väl mycket i oddset är att Ehara/Katayama spelat en hel del turneringar ihop. Man har även ett starkt facit tillsammans med dryga 30 vinster och bara 11 förluster, men trots dessa faktablad så kan jag ändå inte ta dom som favoriter imorgon. Mycket av det hela handlar mest att jag tycker vi har två mycket bättre spelare i vårt par, men också för jag inte tycker att Ehara/Katayama är så där bra som man värderar dom till om man tittar på dom individuellt. Trots att det gått bra tillsammans, har man lite svagare siffror, när man spelar ihop med andra spelare.

Som spelare är alla fyra rätt lika varandra, det är klassiska japanska spelstilar som inbefinner sig, där man är väldigt rörliga och snabba i spelet, där man också är duktiga framme vid nät. Ehara är den som kanske är bäst av dom båda totalt sett, men Katayama är annars den som visar bäst resultat i dubbeln, dock så tycker jag att han ofta parat ihop sig med rätt starka medspelare och att han inte är alls riktigt på samma nivå som de andra tre i dagens matcher.

Bättre spelare generellt

De vi kommer att backa i detta speltips är, Hazawa/Niki, och i min mening är det två spelare som i grunden är bättre än både Ehara och Katayama. Något underskattad tycker jag att Hazawa blir i dessa sammanhang, mest enbart för att han har spelat mindre dubbelmatcher än de andra, men också för att han spelat på Challengern en del i dubbeln. Den forna talangen, har också visat bra spel i Challengern där han tagit fina skalper mot tufft motstånd, men också har han visat sig duktig på futuresnivå, där han redan plockat titlar och ytterligare finaler.

Niki är den bästa i min mening av de fyra för tillfället, en titel och en final har det redan blivit, när han nu är i semifinal i sin tredje turnering för året. Men det är också en spelare som varit så högt uppe som nästan 250 i världen i dubbeln. Hade ett riktigt starkt 2018 med en hel del titlar på futurestouren och så även en semifinalplats på Challengern.

Man har även inlett denna turnering riktigt starkt Hazawa/Niki, där man i båda sina matcher slagit både Ichikawa/Tajima och Ito/Mochizuki enkelt i två raka set. Två par som jag tycker kan vara väldigt farliga i sina bästa stunder och som jag tycker bör vägas in en del i analysen här.

Det som jag menar talar emot vårt par imorgon är kanske rutinen och såväl samspelet emellan, man ska inte underskatta att Ehara/Katayama är starka tillsammans, men man ska heller inte ta det allt för långt. I grunden och över tid har vi de två starkaste spelarna i Hazawa/Niki och just det tror jag kommer bli avgörande. Man är starkare i grundspelet och kommer kunna returnera riktigt bra om man får chanserna. Detta gör att jag tycker det mer korrekta oddset inför imorgon är att man helt enkelt vänder på oddsen som det ser ut just nu.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt