England tar imot Tsjekkia til EM-kvalikk match til gruppe A. Gruppen består av England, Tsjekkia, Bulgaria, Montenegro og Kosovo. En ganske svak gruppe, og England er store favoritter til å ta førsteplassen i gruppen.

England har et meget bra lag, men er kjent for å ikke levere når det gjelder. De har dog vært meget god i kvalikker, og det vil ikke overraske om de dominerer denne gruppen. John Stones mangler med skade, og Marcus Rashford har reist hjem til Manchester med skade, men ellers har England alle å velge mellom. Stjernespiss på topp med Harry Kane, og Raheem Sterling har levert meget sterkt for Manchester City i flere sesonger nå.

Tsjekkia har egentlig ingen store stjerner i laget, og skal være mange hakk svakere enn England. Tsjekkia vet nok at dette mest sannsynlig blir tap, men at man fortsatt har en meget god sjanse for å komme videre med tanke på de andre lagene som er med i denne gruppen. Tsjekkia er ikke et altfor bra lag, men skal være sterkere enn de andre lagene i gruppen. Spiss Patrik Schick er kanskje Tsjekkias farligste mann, men er ikke i kjempeform, og har kun 3 mål i ligaen for Roma denne sesongen på 12 starter og 7 innhopp.

England er et lag jeg sjeldent liker å tippe på. Det er et lag jeg føler ofte blir overvurdert, men i dagens match syntes jeg de skal ha brukbare sjanser. Har hjemmefordelen på Wembley, og er nok skjerpet her for å få en god start på denne Kvalikken. 1.94 på at England vinner på eget gress med minst 2 syntes jeg er bra og får et spill!

Alla rekar
England -1.5 AH
2019-03-22 20:45
England-Tsjekkia
4.00 u
3.76 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Ogvert Ogvert